Λεβέντης για αισιοδοξία Τσίπρα: Ζει σε παράλληλο σύμπαν

Λεβέντης για αισιοδοξία Τσίπρα: Ζει σε παράλληλο σύμπαν

«Είναι ποτέ δυνατόν οι κάθε θεσμοί να σας πάρουν στα σοβαρά και μάλιστα να σας αξιολογήσουν θετικά;» διερωτάται ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

Λεβέντης για αισιοδοξία Τσίπρα: Ζει σε παράλληλο σύμπαν
Τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στην Αυγή της Κυριακής σχολιάζει με έντονα επικριτικό ύφος ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων


Ο
Αλέξης Τσίπρας
Κλείσιμο
ζει σε ένα παράλληλο σύμπαν και μάλιστα το απολαμβάνει, λέει ο κ. Βασίλης Λεβέντης
αναφερόμενος στην αισιοδοξία που εκφράζει ο πρωθυπουργός ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα θα κλείσουν η αξιολόγηση, το χρέος και το προσφυγικό. Μάλιστα ο κ. Τσίπρας κάλεσε τους θεσμούς να λύσουν τις μεταξύ τους διαφωνίες και να πάψουν να κωλυσιεργούν, ξεκαθαρίζοντας ότι ο ίδιος δε θα συμφωνήσει σε μείωση των συντάξεων. 

«Πώς γίνεται κ. Τσίπρα να εμφανίζεστε τόσο αισιόδοξος όταν όλες οι κοινωνικές ομάδες είναι στους δρόμους; Είναι δυνατόν να λέτε πως οι θεσμοί κωλυσιεργούν όταν εσείς οι ίδιοι δεν θέλετε να κάνετε ούτε μια μεταρρύθμιση;» διερωτάται ο κ. Λεβέντης και συνεχίζει παραθέτοντας και τις επιπλέον απορίες που του δημιουργεί η συνέντευξη του πρωθυπουργού: 

«Γιατί ρίξατε όλα τα βάρη και τις αδικίες του παρελθόντος στον ιδιωτικό τομέα λες και είναι χωματερή και προσπαθείτε να κρύψετε όλες τις παθογένειες του δημοσίου κάτω από χαλί; Είναι ποτέ δυνατόν οι κάθε θεσμοί να σας πάρουν στα σοβαρά και μάλιστα να σας αξιολογήσουν θετικά; Ζείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν και μάλιστα το απολαμβάνετε κ. Πρωθυπουργέ, δεν εξηγείται αλλιώς». 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης