Άδωνις Γεωργιάδης: Η ψήφος χειρότερη της σφαίρας

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ψήφος χειρότερη της σφαίρας

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τους πολίτες να διώξουν αυτή την κυβέρνηση όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν προκειμένου να μπει τάξη στη χώρα - «Τα κυβερνητικά μέτρα δεν θα αφήσουν τίποτα στον πρωτογενή τομέα. Εμείς προτείνουμε μείωση των κρατικών δαπανών για μείωση φόρων» επισήμανε

Άδωνις Γεωργιάδης: Η ψήφος χειρότερη της σφαίρας
«Η ψήφος είναι χειρότερη από τη σφαίρα, με τη σφαίρα σκοτώνεις το διπλανό σου με τη ψήφο στο μέλλον των παιδιών σου» δήλωσε το Σάββατο στον ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης
, σχολιάζοντας τις αγροτικές κινητοποιήσεις, σύμφωνα με το skai.gr.  

«Ψήφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ οι αγρότες... Το 70% τους ψήφισαν κυβέρνηση, το 60% ψήφισε ‘όχι’ στο δημοψήφισμα... Να καταλαβαίνουμε τι πρέπει να ψηφίζουμε όταν γίνονται εκλογές» υπογράμμισε, ενώ διευκρίνισε ότι πολλά από τα σημερινά αιτήματά τους ίσχυαν επί ΝΔ.

Κλείσιμο
«Η κυβέρνηση χρέωσε τη χώρα με 15 δισεκ. ευρώ και τους ψηφίσατε. Ποιος θα πληρώσει το λογαριασμό ο Ευρωπαίος; Ο αγρότης τους ψήφισε, κατέστρεψαν την Ελλάδα, την χρέωσαν, και τώρα οι αγρότες βγαίνουν στους δρόμους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης απευθυνόμενος σε παραγωγούς που διαμαρτύρονται για τα κυβερνητικά μέτρα.

Ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε από τους πολίτες να διώξουν αυτή την κυβέρνηση όσο πιο γρήγορα είναι δυνατόν προκειμένου να μπει τάξη στη χώρα. «Τα κυβερνητικά μέτρα δεν θα αφήσουν τίποτα στον πρωτογενή τομέα. Εμείς προτείνουμε μείωση των κρατικών δαπανών για μείωση φόρων» επισήμανε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης