Βασίλης Λεβέντης «Λέτε ότι είναι διαπλεκόμενοι. Εσείς τι θα φέρετε; Αγίους;»

Βασίλης Λεβέντης «Λέτε ότι είναι διαπλεκόμενοι. Εσείς τι θα φέρετε; Αγίους;»

Την εκτίμηση ότι ο χρόνος της κυβέρνησης τελείωσε έκανε ο κ. Βασίλης Λεβέντης από την Βουλή καλώντας εκ νέου τον πρωθυπουργό να παραιτηθεί προκειμένου να σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση

Βασίλης Λεβέντης «Λέτε ότι είναι διαπλεκόμενοι. Εσείς τι θα φέρετε; Αγίους;»
Αναφορικά δε με την συζητούμενη στην Βουλή τροπολογία για τα τηλεοπτικά κανάλια είπε ότι «η διαπλοκή δεν πατάσσεται με την διαπλοκή» και πως «Γιατί δεν κάνετε το απλό; Βάλτε τους κανόνες. Να δίνουν κάθε χρόνο 1 εκατ. ευρώ και αν δεν τηρούν τους κανόνες να κλείνουν. Να κλείνουν όχι γιατί το θέλετε εσείς αλλά γιατί δεν τηρούν τους κανόνες» ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε «Σας τιμά να κλείνετε κανάλια; Λέτε ότι είναι διαπλοκόμενοι. Εσείς τι θα φέρετε; Αγίους; Αν είναι διαπλεκόμενοι γιατί είστε κάθε μέρα στα κανάλια τους;».

Ο πρόεδρος της
Ενωσης Κεντρώων 
Βασίλης Λεβέντης
Κλείσιμο
υποστήριξε ότι «Αν αυτή η αίθουσα είχε άντρες τίμιους και σωστούς δεν θα είχε φτάσει στην πτώχευση» ενώ εκτίμησε ότι πολύ σύντομα θα προκύψει η ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης.

«Ο κ.
Τσίπρας λέει όλους διαπλεκόμενους και ακροδεξιούς. Οταν φτάνει σε αυτό το σημείο έχει χάσει την εξουσία. Παραμένει γιατί τον χειροκροτείτε όλοι σήμερα. Όταν χάσει και αυτό θα παραιτηθεί. Μην γελάτε γιατί μπορούμε να φωτογραφηθούμε και να τα θυμηθούμε σε λίγες εβδομάδες» σημείωσε απευθυνόμενος προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
για να προσθέσει «Δεν είναι ήττα του Τσίπρα να χάσει την εξουσία είναι γενναιότητα. Πρέπει να αναγνωρίσουμε στον Γιώργο Παπανδρέου την πράξη τιμιότητας να παραιτηθεί με εκατόν εξήντα τόσους βουλευτές».
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό είπε «ο κ. Τσίπρας λέει ότι θα πάει μόνος του. Όλα πάνε στραβά αλλά κάνει τα στραβά μάτια. Λέει ακροδεξιούς τους αγρότες που πριν ανέβαινε μαζί τους στα τρακτέρ. Δεν είναι τίμια διαγωγή αυτή του πρωθυπουργού».

«Η ΕΡΤ από το πρωί μεχρι το βράδυ είναι λιβανιστήρι. Τελικά δεν θα προλάβετε να κλείσετε τα ιδιωτικά κανάλια αλλά θα κλείσει η ΕΡΤ» εκτίμησε σε άλλο σημείο για να υποστηρίξει «Από το 2009 ήσασταν κατά του μνημονίου και μια ωραία νύκτα του Ιουλίου καταλάβατε ότι όσα λέγατε είναι ασυναρτησίες και υπογράψατε. Και όσα λέγατε τα μετατρέψατε σε κόπανο κατά των αγροτών, των συνταξιούχων και των ελεύθερων επαγγελματιών. Οι αγρότες υποφέρουν. Υπάρχουν και οι φεουδάρχες αλλά δεν μπορείτε να δείχνετε τους φεουδάρχες για να τσακίσετε τους πολλούς. Όπως το πάτε θα εκλείψουν οι αγρότες».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης