Μπαλαούρας: H κυβέρνηση θα πληρώσει λεωφορεία για να κατέβουν οι αγρότες στο Σύνταγμα

Μπαλαούρας: H κυβέρνηση θα πληρώσει λεωφορεία για να κατέβουν οι αγρότες στο Σύνταγμα

Αφού μπλοκάρουν τα τρακτέρ των αγροτών θα τους μεταφέρουν με λεωφορεία στο κέντρο, δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκτιμά ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα... 

Μπαλαούρας: H κυβέρνηση θα πληρώσει λεωφορεία για να κατέβουν οι αγρότες στο Σύνταγμα
Την πρόθεση της κυβέρνησης να πληρώσει λεωφορεία προκειμένου να κατέβουν στο Σύνταγμα οι αγρότες
... χωρίς τα τρακτέρ τους, αποκάλυψε ο  βουλευτής του
ΣΥΡΙΖΑ, Μάκης Μπαλαούρας.

Κλείσιμο
«Ουδέποτε στην Αθήνα και στο παρελθόν δεν είχαν μπει τα τρακτέρ. Εκείνο που προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση είναι να βάλει λεωφορεία στο μέρος εκείνο που θα σταματήσουν τα τρακτέρ για να μεταφέρει τους αγρότες στο Σύνταγμα», δήλωσε μιλώντας  στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1», ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. 

Επομένως εκτίμησε ότι οι αγρότες θα κάνουν την κινητοποίηση τους και «άρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ιδιαίτερα με το τρακτέρ ή όχι», όπως αναφέρει.

«Θα υπάρχουν πούλμαν που θα επιβιβάζονται οι αγρότες για να πηγαίνουν στο Κέντρο της Αθήνας και να επιστρέψουν όποτε θέλουν. Η κυβέρνηση θα το πληρώσει, βεβαίως», εξήγησε.
 
Η πρόθεση σημείωσε  «δεν είναι να αποκόψουμε την κινητοποίηση, ούτε έχει γίνει μέχρι τώρα πουθενά. Και στα διάφορα μέρη που έχουνε κλείσει την κυκλοφορία και μάλιστα σε σημεία σοβαρά για την οικονομία, όπως είναι τα σύνορα με τα φορτηγά κτλ δεν έχουμε λάβει μέτρα ακραία παρά το γεγονός ότι υπάρχουν προβλήματα». 

«Δεν κάνω υπόδειξη στο κίνημα των αγροτών αλλά η καλύτερη μέθοδος είναι η ενημέρωση του κόσμου. Δηλαδή μπορεί να δυσκολεύουν την διέλευση δίνοντας τους έντυπα, κουβεντιάζοντας μαζί με τους οδηγούς και μετά ας αφήνουν, απλώς να μην τους κόβουν. Δεν νομίζω ότι είναι επιτυχία, θα υπάρχει αντίδραση από άλλες κατηγορίες πολιτών», κατέληξε. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης