Καμμένος: Να κάνουμε δημοψήφισμα για τη διαπραγμάτευση

Καμμένος: Να κάνουμε δημοψήφισμα για τη διαπραγμάτευση

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ είπε ότι υπάρχει και η εναλλακτική του δημοψηφίσματος χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει ποιο θα μπορούσε να είναι το ερώτημα!

Καμμένος: Να κάνουμε δημοψήφισμα για τη διαπραγμάτευση
Το χαρτί του δημοψηφίσματος σε περίπτωση αποτυχίας των διαπραγματεύσεων έθεσε στο τραπέζι μέσω του Παραπολιτικά 90,1 ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος.

Όπως είπε δεν χρειάζεται αποσταθεροποίηση της οικονομίας μέσω των εκλογών, διαφωνόντας, δηλαδή, με όσα υπονόησε με πρόσφατη συνέντευξή του ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Κάμμενο, αλλά υπάρχει και η εναλλακτική του δημοψηφίσματος χωρίς, ωστόσο, να αναφέρει ποιο θα μπορούσε να είναι το ερώτημα. «Θα πρέπει να αποφασίσουμε ως κυβέρνηση τι θα κάνουμε αν η διαπραγμάτευση δεν φτάσει στο σημείο που θέλουμε. Θα πρέπει ο κάθε κυβερνήτης να ακούσει τον λαό, όπως τον ακούσαμε και το καλοκαίρι και τον Σεπτέμβριο» τόνισε 
ο κ. Δημήτρης Καμμένος.

Ταυτόχρονα, σημείωσε πως οι δανειστές θέλουν να οδηγήσουν την κατάσταση ως το τέλος εκβιαστικά και ερωτηθείς για το εάν η επιστροφή στη δραχμή θα ήταν η λύση σε ενδεχόμενο αδιέξοδο είπε: «Δεν γνωρίζω αυτή τη στιγμή σε τι θα πάμε. Δεν έχουμε πάρει εντολή για δραχμή».
Κλείσιμο

Τέλος ζήτησε να γίνει έρευνα για τις καταγγελίες περί εισβολής κάποιων στο Νομισματοκοπείο διότι –όπως είπε- αυτό είναι πραξικόπημα εν μέσω δημοκρατίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης