ΝΔ: Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της στο προσφυγικό

ΝΔ: Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της στο προσφυγικό

Σύμφωνα με τον Βασίλη Κικίλια, η ελληνική κυβέρνηση προσγειώνεται στην πραγματικότητα «με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο»

ΝΔ: Η κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της στο προσφυγικό
Να αναλάβει τις ευθύνες της στο προσφυγικό και να αφήσει τις ιδεοληψίες κάλεσε την Παρασκευή την κυβέρνηση ο αρμόδιος συντονιστής της
Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας
.

Με αφορμή τις νέες δηλώσεις του
Κλείσιμο
Δημήτρη Αβραμόπουλου, ότι εκτός από hot spots χρειάζονται και κέντρα κράτησης, ο κ. Κικίλιας υπογράμμισε πως η ελληνική Κυβέρνηση προσγειώνεται στην πραγματικότητα «με τον πιο επίσημο και κατηγορηματικό τρόπο», μια πραγματικότητα «την οποία η κυβέρνηση αποφεύγει να αντιμετωπίσει επί 13 μήνες, εφαρμόζοντας την καταστρεπτική πολιτική των ανοικτών συνόρων και καταργώντας ουσιαστικά τα προαναχωρησιακά κέντρα κράτησης, στην Αμυγδαλέζα, στην Ξάνθη, στο Παρανέστι Δράμας, στο Φυλάκιο Ορεστιάδας, στην Κόρινθο και στην Αθήνα».

«Ας ελπίσουμε για το καλό της χώρας και των Ελλήνων πολιτών, η κυβέρνηση να αφήσει στην άκρη τις ιδεοληψίες της, να αναλάβει τις ευθύνες της και να βρει τρόπο συνεννόησης με τους εταίρους μας», κατέληξε ο κ. Κικίλιας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης