To Ποτάμι: Οι παράλογες αποφάσεις της κυβέρνησης διαλύουν τη χώρα

To Ποτάμι: Οι παράλογες αποφάσεις της κυβέρνησης διαλύουν τη χώρα

«Οι υπουργοί της κυνηγημένοι μπορούν να διαφεύγουν πότε με ελικόπτερα, πότε με στρατιές αστυνομικών αλλά όλα αυτά δείχνουν μια άρρωστη πολιτεία» 

To Ποτάμι: Οι παράλογες αποφάσεις της κυβέρνησης διαλύουν τη χώρα
Ότι κατάφερε με τις αποφάσεις της να έχει όλους τους πολίτες απέναντί της η κυβέρνηση, λέει το «Ποτάμι» σε ανακοίνωση του αναφορικά με τις απεργιακές κινητοποιήσεις που κλιμακώθηκαν σήμερα. 

«Και οι γραβάτες και οι ιδιωτικοί και οι δημόσιοι και οι αγρότες... Η κυβέρνηση κατάφερε το πρωτοφανές. Να τους έχει όλους απέναντί της. Όλους αυτούς που τους υποσχέθηκε τα πάντα και τώρα τους απογοητεύει στα πάντα. 

Οι υπουργοί της κυνηγημένοι μπορούν να διαφεύγουν πότε με ελικόπτερα, πότε με στρατιές αστυνομικών αλλά όλα αυτά δείχνουν μια άρρωστη πολιτεία. Καλούμε τον κ. Αλέξη Τσίπρα να αντιληφθεί ότι τα ψέματα τέλειωσαν. 
Κλείσιμο

Να πει την αλήθεια στους εξαπατημένους και να ζητήσει ειλικρινή διάλογο με όλες τις επαγγελματικές τάξεις που θίγονται από τις παράλογες αποφάσεις της κυβέρνησής του. 

Εύκολες λύσεις δεν υπάρχουν. Η ανικανότητα όμως και τα ψέματα των υπουργών κάνουν μέρα με την ημέρα τα πράγματα δυσκολότερα. Η ατμόσφαιρα διάλυσης δεν απειλεί μόνο την αριστεροακροδεξιά συμμαχία αλλά την ίδια τη χώρα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης