Ένα «κορίτσι του Columbia» αναπληρώτρια διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

Ένα «κορίτσι του Columbia» αναπληρώτρια διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της ΝΔ

Η Κύρα Κάπη είναι από τη νέα γενιά των στελεχών της ΝΔ που ταιριάζει στο προφίλ που θέλει να προσδώσει ο πρόεδρος της ΝΔ, αν βέβαια ξεφύγει από τις εσωτερικές ισορροπίες

Ένα «κορίτσι του Columbia» αναπληρώτρια διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της ΝΔ
«Ένα κορίτσι του Columbia» όπως αναφέρει η σύντομη παρουσίασή της στην ιστοσελίδα του ραδιοσταθμού «Εasy», διόρισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην θέση της αναπληρώτριας διευθύντριας του Γραφείου της ΝΔ κάτω από τον παλιό  και δοκιμασμένο Μακάριο Λαζαρίδη. 

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του κόμματος η αρμοδιότητα της κας Κάπη θα είναι τα Περιφερειακά και Ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. Η Κύρα Κάπη είναι από τη νέα γενιά των στελεχών της ΝΔ που ταιριάζει στο προφίλ που θέλει να προσδώσει ο πρόεδρος της ΝΔ, αν βέβαια ξεφύγει από τις εσωτερικές ισορροπίες.

Στο βιογραφικό της αναφέρεται ότι είναι Δημοσιογράφος, Σύμβουλος Επικοινωνίας και Social Media Expert. Σπούδασε Επικοινωνία και MME στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Broadcasting Journalism and New Media στο Πανεπιστήμιο Columbia της Νέας Υόρκης.  Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δημοσιογραφος στον όμιλο ΑΝΤ1. Στο παρελθόν έχει εργαστεί σε μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης, σε Εταιρίες Επικοινωνίας και έχει αναλάβει τα Social Media για εταιρίες, μέσα ενημέρωσης καθώς και πολιτικούς.
Κλείσιμο

Η κα Κάπη κατά την προεκλογική περίοδο για την ηγεσία της ΝΔ ήταν ενταγμένη στην επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη. Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος της ΝΔ δίνει ιδιαίτερη σημασία στα social media τα οποία η κα Κάπη δηλώνει ότι λατρεύει και με τα οποία ασχολείται και σε επαγγελματικό επίπεδο παράλληλα με την δημοσιογραφία.  

Στην ιστοσελίδα του «Easy» αναφέρεται ακόμη: «Κορίτσι του Columbia... αποφάσισε από νωρίς πως θέλει να γίνει δημοσιογράφος και σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών ενώ αμέσως μετά έφυγε για μεταπτυχιακό στο Columbia University  της Νέας Υόρκης... Η Κύρα απεχθάνεται την ξύλινη και στημένη δημοσιογραφία και προσπαθεί να βάλει στη δουλειά της χιούμορ, αμεσότητα και πολλή αλήθεια. Γι'αυτό και έχει αναλάβει τα social media για τον Εasy 97,2 και τον Ρυθμό 949, αλλά και τη διαχείριση αυτής εδώ της ιστοσελίδας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης