Θεοφάνεια στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά για τον Αλέξη Τσίπρα

Θεοφάνεια στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά για τον Αλέξη Τσίπρα

Δεν θα πάει στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, λόγω της έντονης διαφωνίας που έχει εκφράσει ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ για το σύμφωνο συμβίωσης

Θεοφάνεια στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά για τον Αλέξη Τσίπρα
Θεοφάνεια στη Δεξαμενή και όχι στον Πειραιά θα κάνει φέτος ο Αλέξης Τσίπρας
αφού σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θέλει να βρεθεί αύριο στον Αγιασμό των Υδάτων  στο μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας, εξαιτίας της έντονης διαφωνίας που έχει εκφράσει για το σύμφωνο συμβίωσης για τα ομόφυλα ζευγάρια ο μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ.

Έτσι, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, ο κ. Τσίπρας θα παραστεί, στις 10.45 το πρωί, στον Αγιασμό των Υδάτων στη Δεξαμενή Αθηνών.

Κλείσιμο
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Σεραφείμ, σε μια μακροσκελή δήλωσή του, είχε αναφερθεί στο σύμφωνο συμβίωσης, κάνοντας λόγο για «κρατικό διωγμό της Πίστεως», ενώ είχε μιλήσει για θεσμοθέτηση της «ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας» και της «αντιαισθητικῆς μιμήσεως του ετέρου φύλου καί της ψυχοπαθολογικής εκτροπής εκ της υγιούς ανθρώπινης σεξουαλικότητας».

Εκτίμησε, δε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη ότι η Αμερική και το ίδρυμα Σόρος προώθησε το σύμφωνο συμβίωσης, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να γκρεμιστεί η ορθόδοξη πίστη της Ευρώπης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης