Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε φωτογραφία κάτω από πορτρέτο του Κ. Καραμανλή

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε φωτογραφία κάτω από πορτρέτο του Κ. Καραμανλή

Το στιγμιότυπο είναι από πρόσφατη επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της Διοικούσας  Επιτροπής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη και συνεργάτες του υποβαθμίζουν τη «σημειολογία»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε φωτογραφία κάτω από πορτρέτο του Κ. Καραμανλή
Μια φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη με φόντο ένα μεγάλο πορτρέτο του ιδρυτή της
Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Καραμανλή προκαλεί ποικίλα σχόλια στο Διαδίκτυο, καθώς αρκετοί τη συνδέουν με το χαρακτήρα της παραδοσιακής διαμάχης ανάμεσα σε «καραμανλικούς» και «μητσοτακικούς», που λέγεται ότι θα μπορούσε να προλάβει ο δεύτερος γύρος της ψηφοφορίας για την ανάδειξη του επόμενου αρχηγού στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Το στιγμιότυπο είναι από πρόσφατη επίσκεψη του υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στα γραφεία της Διοικούσας  Επιτροπής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη και συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη υποβάθμιζαν τη «σημειολογία» της διανομής της στα μέσα ενημέρωσης στην παρούσα συγκυρία, υποστηρίζοντας ότι είχε δει και παλαιότερα το φως, χωρίς να προκαλέσει συζητήσεις.

Ακόμη και έτσι, πάντως, δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη η φωτογραφία, καθώς ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ έχει πυκνώσει τις αναφορές του στον ιδρυτή του κόμματος.
Κλείσιμο

Παρόλο που σε κάθε ευκαιρία υποστηρίζει ότι «ο διαχωρισμός Καραμανλικών - Μητσοτακικών ανήκει στον 20ό αιώνα», καθώς «οι πολίτες δεν ασχολούνται με αυτά, περιμένουν από εμάς ενότητα και ρεαλιστικές λύσεις», δεν παραλείπει, όπως έκανε την περασμένη Κυριακή, να επισημάνει ότι «οι αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή για την ανάγκη της αλήθειας είναι αρχές που πιστεύω ότι χαρακτηρίζουν και το δικό μου πολιτικό λόγο».   
Η φωτογραφία του Κυριάκου Μητσοτάκη


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης