Γεννηματά για Τσίπρα: Όσα ψέματα κι αν πει για μας, εμείς θα λέμε την αλήθεια γι’ αυτόν

Γεννηματά για Τσίπρα: Όσα ψέματα κι αν πει για μας, εμείς θα λέμε την αλήθεια γι’ αυτόν

Με το που κατέβηκε ο Αλέξης Τσίπρας από το βήμα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ η Φώφη Γεννηματά κάλεσε στο γραφείο της τους συνεργάτες της, προκειμένου να αποκωδικοποιήσουν και να απαντήσουν στην ομιλία του πρωθυπουργού.

Γεννηματά για Τσίπρα: Όσα ψέματα κι αν πει για μας, εμείς θα λέμε την αλήθεια γι’ αυτόν
Οι επιτελείς του ΠΑΣΟΚ
επιστρέφουν στον πρωθυπουργό και την κυβέρνηση τις κατηγορίες. Θεωρούν πως ο
Αλέξης Τσίπρας είναι σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να μεταθέσει αλλού τις ευθύνες του. Η απάντηση της Χαριλάου Τρικούπη αποτελείται από τέσσερα σημεία.

Κλείσιμο
Πρώτον, το ΠΑΣΟΚ εγκαλεί την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ
γιατί «με την πολιτική της επιβάρυνε την οικονομία με κόστος δεκάδων δις ευρώ, με αποτέλεσμα οι νέοι φόροι για τα έτη 2015 και 2016 να φθάνουν στα 7,2 δις ευρώ». Δεύτερον, για το ασφαλιστικό οι επιτελείς της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν πως «εμείς καταθέσαμε τις προτάσεις μας. Περιμένουμε τον κ. Τσίπρα με τις δικές του προτάσεις στη Βουλή».

Τρίτον, επειδή μιλά για την κυβέρνηση της κεντροαριστεράς, του θυμίζουν ότι «επέλεξε να κάνει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ». Τέταρτον, κατηγορούν τον Αλέξη Τσίπρα πως «πολώνει και διχάζει γιατί είναι δέσμιος των αδιεξόδων του».

«Ανακαλύπτει παντού εχθρούς, ακόμη και στους κοινωνικούς εταίρους» τόνισε σε δηλώσεις της η Φώφη Γεννηματά και πρόσθεσε: «Όσα ψέματα κι αν πει για μας ο κ. Τσίπρας, εμείς δεν θα σταματήσουμε να λέμε την αλήθεια γι’ αυτόν».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης