Τζιτζικώστας για διορισμό Λιάκου: Να παρέμβει ο πρωθυπουργός για το νέο ατόπημα Φίλη

Τζιτζικώστας για διορισμό Λιάκου: Να παρέμβει ο πρωθυπουργός για το νέο ατόπημα Φίλη

«Οι απόψεις του  περί τζιχαντιστών - Μακεδονομάχων,  γενοκτονίας των Ποντίων - πυροτέχνημα εθνικισμού κλπ τον καθιστούν το πιο ακατάλληλο πρόσωπο γι αυτή την κρίσιμη θέση», τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Τζιτζικώστας για διορισμό Λιάκου: Να παρέμβει ο πρωθυπουργός για το νέο ατόπημα Φίλη
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την απόφαση του υπουργού Παιδείας να διορίσει πρόεδρο της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία, τον καθηγητή Α. Λιάκο, εξαπολύει ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ο κ. Τζιτζικώστας, χαρακτηρίζει την επιλογή της κυβέρνησης ως "προβοκάτσια" που ακυρώνει κάθε πιθανότητα διεξαγωγής διαλόγου, καθώς σημειώνει οι «απόψεις του περί τζιχαντιστών - Μακεδονομάχων,  γενοκτονίας των Ποντίων - πυροτέχνημα εθνικισμού κλπ τον καθιστούν το πιο ακατάλληλο πρόσωπο γι αυτή την κρίσιμη θέση».

Παράλληλα ο υπ. πρόεδρος της ΝΔ καλεί τον Αλέξη Τσίπρα να παρέμβει άμεσα «σε σχέση με το νέο ατόπημα του Υπουργού Παιδείας κ.Φίλη», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Κλείσιμο

Ολόκληρη η δήλωση του υποψήφιου προέδρου της ΝΔ 

Mόνον ως κυβερνητική "προβοκάτσια" και ακύρωση κάθε πιθανότητας διεξαγωγής διαλόγου, μπορεί να εξηγηθεί ο διορισμός του καθηγητή Α. Λιάκου στη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία και επικεφαλής της αναθεώρησης του προγράμματος και των σχολικών βιβλίων. 

Οι απόψεις του περί τζιχαντιστών - Μακεδονομάχων,  γενοκτονίας των Ποντίων - πυροτέχνημα εθνικισμού κλπ τον καθιστούν το πιο ακατάλληλο πρόσωπο γι αυτή την κρίσιμη θέση.

Ο κ Τσίπρας οφείλει να παρέμβει άμεσα σε σχέση με το νέο ατόπημα του Υπουργού Παιδείας κ.Φίλη.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης