«Άφησαν μουστάκι» ο Νίκος Αναστασιάδης και οι Κύπριοι υπουργοί

«Άφησαν μουστάκι» ο Νίκος Αναστασιάδης και οι Κύπριοι υπουργοί

Συμμετέχουν στην παγκόσμια εκστρατεία κατά του καρκίνου του προστάτη που γίνεται κάθε Νοέμβρη και θέλει τους άντρες να αφήνουν για το μήνα αυτό το μουστάκι τους αξύριστο

«Άφησαν μουστάκι» ο Νίκος Αναστασιάδης και οι Κύπριοι υπουργοί
«Αφησαν μουστάκι» και ο κύπριος πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης και οι υπουργοί της Κυβέρνησής του! Όχι, δεν πρόκειται για «νέα μόδα», αλλά αντίθετα για ένα κοινωνικό μήνυμα μέσω μιας παγκόσμιας εκστρατείας κατά του καρκίνου του προστάτη.


Κλείσιμο
To tweet του Κύπριου προέδρου και η φωτογραφία του με το μουστάκι για το #Movember

Κάθε Νοέμβρη τα τελευταία χρόνια, άντρες σε όλο τον κόσμο συμμετέχουν στην καμπάνια «Movember» (παράφραση του November=Νοέμβριος με το συνθετικό movement=κίνημα) και αφήνουν το μουστάκι τους αξύριστο, ενώ ποστάρουν την φωτογραφία τους στα σόσιαλ μίντια.


Κύπριοι υπουργοί συμμετέχουν στην καμπάνια

Οι υπουργοί της Κυπριακής κυβέρνησης που συμμετέχουν στην εκστρατεία φωτογραφήθηκαν με ψεύτικο «μουστάκι» για να μεταδώσουν το μήνυμά τους, εκτός όμως από τον υπουργό Υγείας Γ. Παμπορίδη, που έχει αφήσει πραγματικό! Μάλιστα, θα το ξυρίσει σε ειδική τελετή που οργανώνεται από τη ζυθοποιεία ΚΕΟ με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την εκστρατεία κατά του καρκίνου του προστάτη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης