Η selfie του Τσίπρα με νεολαία στο Ισραήλ

Η selfie του Τσίπρα με νεολαία στο Ισραήλ

Δείτε φωτογραφίες - Συναντήθηκε και με εθελοντές ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται και στη Λέσβο παρέχοντας υπηρεσίες διάσωσης, πρώτες βοήθειες, ψυχολογική υποστήριξη και σίτιση σε πρόσφυγες


Η selfie του Τσίπρα με νεολαία στο Ισραήλ
Μπορεί στο επίκεντρο της επίσκεψης του πρωθυπουργού στο Ισραήλ να βρέθηκε η προσφυγική κρίση, η οικονομική κρίση και η τρομοκρατία, ωστόσο στο πρόγραμμα του Αλέξη Τσίπρα ήταν να συναντηθεί και με το Εργατικό Κόμμα την Τετάρτη. 

Στο πλαίσιο των επαφών του, ο κ. Τσίπρας είχε την Τετάρτη διαδοχικές συναντήσεις με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πρόεδρο του Εργατικού Κόμματος του Ισραήλ, Ισαάκ Χέρτσογκ, και αντιπροσωπεία της νεολαίας του ιδίου κόμματος με την οποία δεν δίστασε να βγάλει και...selfie. 

Κλείσιμο








O Πρωθυπουργός συναντήθηκε και με εθελοντές της IsraAID, οι οποίοι δραστηριοποιούνται και στη Λέσβο παρέχοντας υπηρεσίες διάσωσης, πρώτες βοήθειες, ψυχολογική υποστήριξη και σίτιση σε πρόσφυγες.

Η IsraAID εκτός του ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη εθελοντική οργάνωση της χώρας, διαθέτει το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της κοινής συμμετοχής Ισραηλινών και Αράβων εθελοντών, οι οποίοι συμβάλλουν στον διαθρησκευτικό διάλογο. Στο πλαίσιο της παρέμβασής τους υπέρ των προσφύγων εκτός από την Ελλάδα, δραστηριοποιούνται στη Σερβία και την Κροατία.

Επιπλέον, ο Πρωθυπουργός και η ελληνική αντιπροσωπία συνάντησαν μέλη της ΜΚΟ «ΜΕΕΤ», η οποία διδάσκει πληροφορική από κοινού σε παιδιά από το Ισραήλ και την Παλαιστίνη, προωθώντας τη συνύπαρξη που ακυρώνει στην πράξη το φόβο του ενός για τον άλλον. Μέσω της ιστοσελίδας της, η οργάνωση προβάλλει το ίδιο γεγονός όπως παρουσιάζεται από τις δύο πλευρές και τροφοδοτεί το διάλογο και τη σύγκριση μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστινίων.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης