Τζιτζικώστας: Ζήτησε από τον Πλακιωτάκη συνάντηση των «τεσσάρων»

Τζιτζικώστας: Ζήτησε από τον Πλακιωτάκη συνάντηση των «τεσσάρων»

Για «να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας στον κόσμο της Ν.Δ και για να πέσουν οι τόνοι»

Τζιτζικώστας: Ζήτησε από τον Πλακιωτάκη συνάντηση των «τεσσάρων»
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον μεταβατικό πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Πλακιωτάκη είχε ο υποψήφιος για την ηγεσία του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος και επανέλαβε το αίτημά του για συνάντηση των τεσσάρων υποψηφίων για την ηγεσία του κόμματος.

Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε από τον κ. Πλακιωτάκη να αναλάβει την πρωτοβουλία για αυτή τη συνάντηση έτσι ώστε «να σταλεί ένα μήνυμα ενότητας στον κόσμο της Ν.Δ και για να πέσουν οι τόνοι».

Παράλληλα, ζήτησε να συμφωνηθεί ένας κώδικας συμπεριφοράς και να συζητηθούν τρόποι διασφάλισης της εκλογικής διαδικασίας όπως προβλέπει το καταστατικό.

Κλείσιμο
Μιλώντας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και σχολιάζοντας την επιστολή του υποψηφίου προέδρου του κόμματος Ευάγγελου Μειμαράκη, ο οποίος ζητεί να κατατεθεί αγωγή και μήνυση από τη Ν.Δ. κατά της εταιρείας που ανέλαβε τη διεξαγωγή των εκλογών, ο κ. Τζιτζικώστας εξέφρασε την απορία του γιατί ακόμα δεν έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες , καθώς όπως είπε είχε καταθέσει ανάλογο αίτημα προς το κόμμα ήδη από την περασμένη Δευτέρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης