Ενότητα και σοβαρότητα το "μήνυμα" Σαμαρά για τον εμφύλιο στην ΝΔ

Ενότητα και σοβαρότητα το "μήνυμα" Σαμαρά για τον εμφύλιο στην ΝΔ

Τι είπε ο πρώην πρωθυπουργός προσερχόμενος σε εκδήλωση στο υπουργείο Εξωτερικών

Ενότητα και σοβαρότητα το "μήνυμα" Σαμαρά για τον εμφύλιο στην ΝΔ
Ενώ δεν έχει σταματήσει ο θόρυβος από τις δημόσιες αψιμαχίες μεταξύ κορυφαίων στελεχών της ΝΔ μετά το φιάσκο στη διαδικασία εκλογής νέου προέδρου και ενώ μία από τις πιο ηχηρές κόντρες είναι αυτή μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Αντώνη Σαμαρά, ο πρώην πρωθυπουργός έλυσε τη σιωπή του για πρώτη φορά έπειτα από τέσσερις μέρες «εχθροπραξιών» και «πολεμικών» επεισοδίων.

«Για τα εσωτερικά μας δύο μόνο λέξεις που πρέπει να σεβαστούμε: Ενότητα και σοβαρότητα. Τίποτ' άλλο» δήλωσε το βράδυ της Τετάρτης ο κ. Σαμαράς.

Μιλώντας στην παρουσιαση του βιβλίου, ο κ. Σαμαράς, απευθυνόμενος στον προσωρινό πρόεδρο της ΝΔ, κ. Πλακιωτάκη, είπε τα εξής: "Eίμαστε όλοι στο πλευρό σου και είμαι βέβαιος θα κάνεις ό,τι πρέπει, να προχωρήσουμε στις εκλογές με σοβαρότητα και ενότητα".

Η δήλωση του πρώην πρωθυπουργού έγινε έξω από το αμφιθέατρο του υπουργείου Εξωτερικών όπου ο κ. Σαμαράς προσήλθε για την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Χατζηκωστή «Έξι προεδρικά πορτραίτα, πολιτικά βιώματα με τους προέδρους της Κύπρου την περίοδο των τελευταίων πενήντα ετών».

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης