Αλαβάνος: Να φύγει με «πίσσα και πούπουλα» η κυβέρνηση Τσίπρα

Αλαβάνος: Να φύγει με «πίσσα και πούπουλα» η κυβέρνηση Τσίπρα

«Πρόκειται για την πιο μαύρη παρένθεση προδοσίας και όνειδους στην ιστορία της Αριστεράς» είπε ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β» στην παρέμβαση του στην πρώτη συνδιάσκεψης της Λαϊκής Ενότητας

Αλαβάνος: Να φύγει με «πίσσα και πούπουλα» η κυβέρνηση Τσίπρα
Ιδιαίτερα οξύς κατά της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα εμφανίστηκε ο επικεφαλής του «Σχεδίου Β» και πολιτικός μέντορας του σημερινού πρωθυπουργού Αλέκος Αλαβάνος στην παρέμβασή του κατά την πρώτη πανελλαδική συνδιάσκεψη της Λαϊκης Ενότητας. Χαρακτηριστική ήταν η φράση που χρησιμοποίησε θέλοντας να τονίσει την ανάγκη να φύγει η κυβέρνηση: «Αυτή η κυβέρνηση πρέπει κατεπειγόντως να φύγει. Όχι όμως μόνο να φύγει. Να φύγει με πίσσα και πούπουλα, με την ηθική δηλαδή απαξίωση που έφυγαν Παπανδρέου και Σαμαράς».

Την αναφορά του Αλέκου Αλαβάνου ανέδειξε στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος εκτιμώντας ότι «ήθελε να απευθυνθεί απλώς στον πυρήνα της μόρφωσης του πρωθυπουργού».

Ο κ. Αλαβάνος χαρακτήρισε «τερατογένεση» τη σημερινή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ διατυπώνοντας την εκτίμηση ότι «δεν πρόκειται  για αριστερή παρένθεση».

«Πρόκειται για την πιο μαύρη παρένθεση προδοσίας και όνειδους στην ιστορία της Αριστεράς. Η ευθύνη δεν ανήκει μόνο στον Πρωθυπουργό. Είναι ευθυνή  όλων όσων ενεργοποιούνται σήμερα μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα από όλα των βουλευτών του:  καθηγητές  Πανεπιστημίου με ηθικολογικά κηρύγματα, συνδικαλιστές  με  κραυγαλέες  αντιμνημονιακές ομιλίες, δημοσιογράφοι  με φλογερά  γραφτά ενάντια σε  κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας, ψηφίζουν σήμερα χωρίς ίχνος  αιδούς  μνημονιακές  ρυθμίσεις  χειρότερες από τις προηγούμενες κυβερνήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αλαβάνος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης