Κασιδιάρης σε Ντομπρόβσκις: Είσαι οικονομικός εγκληματίας και ανεπιθύμητος στην Ελλάδα

Κασιδιάρης σε Ντομπρόβσκις: Είσαι οικονομικός εγκληματίας και ανεπιθύμητος στην Ελλάδα

Η πρωτοφανής επίθεση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, στην οποία μάλιστα ήταν προσκεκλημένος και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν

Κασιδιάρης σε Ντομπρόβσκις: Είσαι οικονομικός εγκληματίας και ανεπιθύμητος στην Ελλάδα
Μία πρωτοφανή επίθεση γεμάτη προσβλητικούς χαρακτηρισμούς εξαπέλυσε ο Ηλίας Κασιδιάρης εναντίον του Βλάντις Ντομπρόβσκις κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής, στην οποία μάλιστα ήταν προσκεκλημένος και ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν.

Εμβρόντητος ο κ. Ντομπρόβσκις άκουσε τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να τον αποκαλεί «οικονομικό εγκληματία» και «ανεπιθύμητο» στην χώρα μας.

«Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπή έχει εγκληματήσει κατά του ελληνικού λαού και φέρει ακέραιη ευθύνη το σύστημα το οποίο εκπροσωπεί για χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων πολιτών και απώλειες ζωών στην Ελλάδα. Τα μέτρα που έχουν επιβληθεί τα τελευταία χρόνια είναι παράνομα και τα έχει απορρίψει οι Έλληνες πολίτες μέσω ενός δημοψηφίσματος που έστειλε ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη» είπε με έντονο ύφος ο Ηλίας Κασιδιάρης, παίρνοντας τον λόγο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης.

Κλείσιμο
Συνεχίζοντας, ο κ. Κασιδιάρης υπογράμμισε ότι ο στόχος των μέτρων που έχουν επιβληθεί δεν είναι η ανάπτυξη και η διάσωση της Ελλάδας αλλά «η οικονομική καταστροφή της». 

«Η Ελλάδα, όσο κι αν το προσπαθούν, δεν πρόκειται να γίνει ούτε αποικία χρέους ούτε αποικία λαθρομεταναστών. Να μεταφέρει ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν στους πάτρωνές του, στη Μέρκελ, στον Γιουνκέρ και τη γερμανική οικονομική ολιγαρχία ότι δεν έχουμε ανάγκη από μαθήματα διαφθοράς, Δεν θα μας κάνουν μαθήματα διαφθοράς οι Ευρωπαίοι. Να πάνε να τα κάνουν στη VW τη Siemens και τη γερμανική οικονομική ολιγαρχία», συμπλήρωσε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

«Είστε ανεπιθύμητοι εδώ» κατέληξε ο Ηλίας Κασιδιάρης επαναλαμβάνοντας τους βαριούς χαρακτηρισμούς του για τον αντιπρόεδρο της Κομισιόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης