Αδωνις Γεωργιάδης: 30.000 ευρώ κοστίζει η καμπάνια μου και τα βάζω εγώ

Αδωνις Γεωργιάδης: 30.000 ευρώ κοστίζει η καμπάνια μου και τα βάζω εγώ

Το λεωφορείο που χρησιμοποιώ κοστίζει 180 ευρώ την ημέρα, είναι μια πρακτική λύση, τόνισε - Είμαι φιλελεύθερος δεξιός και δεν εκπροσωπώ τη λαϊκή δεξιά - Θα είμαι οπσωδήποτε στην κάλπη της 22ας Νοεμβρίου, τόνισε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ

Αδωνις Γεωργιάδης: 30.000 ευρώ κοστίζει η καμπάνια μου και τα βάζω εγώ
Το λεωφορείο που χρησιμοποιώ για την καμπάνια μου δεν είναι «αμερικανιά», αλλά πρακτική λύση, καθώς κοστίζει 180 ευρώ την ημέρα και είναι ένας πρακτικός τρόπος για να έχω λίγα έξοδα, δήλωσε ο Αδωνις Γεωργιάδης και τόνισε πως «η καμπάνια θα κοστίσει περίπου 30.000 ευρώ και τα πληρώνω από τη τσέπη μου».

Αναφερόμενος στην κατάσταση στο εσωτερικό του κόμματος, ο κύριος Γεωργιάδης επισήμανε πως από την πλευρά του είναι «απολύτως διατεθειμένος» να κάνει «τα πάντα για να μην υπάρξει κανένας κίνδυνος εσωκομματικής κρίσης». Παράλληλα, σε συνέντευξή του στο in.gr ο υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ επανέλαβε την επιθυμία του για τη διεξαγωγή debate των τεσσάρων.

Ακόμα, ο κύριος Γεωργιάδης χαρακτήρισε τον εαυτό του «φιλελεύθερο δεξιό» και δήλωσε πως δεν έχει ταυτιστεί καθόλου με τη «λαϊκή δεξιά». «Το ιδεολογικό στίγμα της Νέας Δημοκρατίας είναι δεδομένο και θα είναι το ίδιο όποιος και να είναι αρχηγός», πρόσθεσε.

Κλείσιμο
Τέλος, ο κύριος Γεωργιάδης επανέλαβε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος μέχρι τέλους: «Εγώ θα είμαι οπωσδήποτε στη κάλπη της 22ας Νοεμβρίου όσες ψήφους και να πάρω».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης