Θρίλερ με την ανεξαρτητοποίηση Νικολόπουλου: Μιλάει για «αυτόνομη πορεία», ίσως να καταψηφίσει τα μέτρα

Θρίλερ με την ανεξαρτητοποίηση Νικολόπουλου: Μιλάει για «αυτόνομη πορεία», ίσως να καταψηφίσει τα μέτρα

Τη «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του» παρουσιάζει αύριο ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Ωστόσο διαψεύδει οτι θα αυτονομηθεί

Θρίλερ με την ανεξαρτητοποίηση Νικολόπουλου: Μιλάει για «αυτόνομη πορεία», ίσως να καταψηφίσει τα μέτρα
Ακόμα και ως προαναγγελία ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Νίκου Νικολόπουλου μπορούσε να εκληφθεί η πρόσκληση που απέστειλε τη Δευτέρα μέσω του κόμματός του στους δημοσιογράφους και στην οποία ενημέρωνε ότι το μεσημέρι της Τρίτης θα ανακοινώσει τις αποφάσεις της Συνδιάσκεψης του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, του οποίου είναι ο ιδρυτής».

Η αναφορά για τη «νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος» δημιούργησε μια έντονη φημολογία αναφορικά με τις επόμενες κινήσεις του κ. Νικολόπουλου. Μάλιστα, αργά το βράδυ της Δευτέρας χρησιμοποίησε τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter για να τονίσει πως είναι «οριστικό» ότι έχει αποφασιστεί η αυτόνομη πορεία του κόμματός του.

«Είναι οριστικό! Αποφασίσαμε την αυτόνομη πορεία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος. Αύριο στις 12.00 περισσότερα...», έγραψε ο βουλετής στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείσιμο
Ωστόσο, παρά τις όποιες αναφορές περί αυτόνομης πορείας του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, ο βουλευτής Αχαΐας διαψεύδει τα σενάρια περί ανεξαρτητοποίησής του, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει ποια θα είναι η τελική στάση του στην ψηφοφορία για το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα την Παρασκευή.

Το tweet του κ. Νικολόπουλου


Ο κ. Νικολόπουλος δείχνει με τον τρόπο αυτό τη διαφωνία του με προωθούμενα μετρά, άλλα και τη δυσφορία για το γεγονός ότι δεν υπουργοποιήθηκε αλλά και το γεγονός ότι δεν του δόθηκε κάποια θέση αντιπροέδρου της Βουλής.

Η πρόσκληση του Νίκου Νικολόπουλου: 

«Την Τρίτη 13/10 και ώρα 12.00 μ. στο ξενοδοχείο «Αμαλία» (Β. Αμαλίας 10), η Πολιτική Επιτροπή του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος, θα παρουσιάσει στους εκπροσώπους των ΜΜΕ τις αποφάσεις της 5ης Εθνικής Συνδιάσκεψης για τη νέα αυτόνομη και αδέσμευτη πορεία του κόμματος, στην Βουλή και στην κοινωνία, χωρίς αποχρωματισμούς και συμβιβασμούς… 

Χωρίς εκπτώσεις και παραλλαγές!!

Νίκος Ι. Νικολόπουλος 

Πρόεδρος Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος».


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης