Δυσαρέσκεια από 15 βουλευτές της ΝΔ επειδή λένε ότι δεν θα προλάβουν να μιλήσουν στη Βουλή

Δυσαρέσκεια από 15 βουλευτές της ΝΔ επειδή λένε ότι δεν θα προλάβουν να μιλήσουν στη Βουλή

Αρκετοί από αυτούς σκέφτονται να μη συμμετέχουν καν στη ψηφοφορία ως ένδειξη διαμαρτυρίας - Από τους συνολικά 162 βουλευτές που έχουν εγγραφεί από όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες στον ενιαίο κατάλογο ομιλητών, δεν έχει τοποθετηθεί ούτε το ένα τρίτο αυτών

Δυσαρέσκεια από 15 βουλευτές της ΝΔ επειδή λένε ότι δεν θα προλάβουν να μιλήσουν στη Βουλή
Πηγαδάκι δυσαρέσκειας έχει δημιουργηθεί στη Βουλή, με αρκετούς βουλευτές να εκφράζουν απογοήτευση διότι δεν θα τους δοθεί χρόνος, όπως φαίνεται, να μιλήσουν στη διαδικασία των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης, αν και έχουν εγγραφεί στους σχετικούς καταλόγους.

Μάλιστα, αρκετοί από αυτούς σκέφτονται να μη συμμετέχουν καν στη ψηφοφορία ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κοινοβουλευτική διαδικασία και δεν δίνεται παραπάνω χρόνος ούτως ώστε να μιλήσουν όλοι. 

Σύμφωνα με επιστολή που υπογράφουν 15 βουλευτές, από τους συνολικά 162 βουλευτές που έχουν εγγραφεί από όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες στον ενιαίο κατάλογο ομιλητών δεν έχει τοποθετηθεί ούτε το ένα τρίτο αυτών. Ταυτόχρονα, προτείνουν τη μείωση του χρόνου ομιλίας των υπουργών και των υπολοίπων βουλευτών, ούτως ώστε να εξασφαλιστούν τα ανωτέρω, έχοντας υπόψη ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποτελείται από 46 άτομα.
Κλείσιμο


Όλη η επιστολή: 
«Όπως διαπιστώνεται από τη διήμερη συζήτηση επί των προγραμματικών δηλώσεων της Κυβέρνησης για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Ολομέλεια της Βουλής, από τους συνολικά 162 βουλευτές που έχουν εγγραφεί από όλες τις κοινοβουλευτικές ομάδες στον ενιαίο κατάλογο ομιλητών δεν έχει τοποθετηθεί ούτε το ένα τρίτο αυτών. Όπως αντιλαμβάνεστε, αν εξακολουθήσει η συνέχιση της συζήτησης υπό τις παρούσες συνθήκες, πολλοί συνάδελφοι βουλευτές δε θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν και να μιλήσουν στην κορυφαία αυτή κοινοβουλευτική διαδικασία. Παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε ούτως ώστε να αποτραπεί η κατάφωρη αυτή αδικία εις βάρος πολλών συναδέλφων και να εξασφαλιστεί ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός ομιλητών. Ταυτόχρονα, προτείνουμε τη μείωση του χρόνου ομιλίας των Υπουργών και των υπολοίπων βουλευτών, ούτως ώστε να εξασφαλιστούν τα ανωτέρω, έχοντας υπόψη ότι το Υπουργικό Συμβούλιο αποτελείται από 46 άτομα.

Οι βουλευτές: 
- Μαρία Αντωνίου
 - Κώστας Καραμανλής
- Ανδρέας Κατσανιώτης
- Ιωάννης Αντωνιάδης
- Στέργιος Γιαννάκης
- Θεόδωρος Καράογλου
- Γεώργιος Στύλιος
- Κώστας Σκρέκας
- Θεόδωρος Φορτσάκης
- Χρήστος Μπουκώρος
- Χρήστος Κέλλας
- Αθανάσιος Δαβάκης
- Γιώργος Κουμουτσάκος
- Αναστάσιος Δημοσχάκης
- Κωνσταντίνος Γκιουλέκας».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης