«Ρελάνς» Τασίας σε Μουζάλα για το μεταναστευτικό: Ακόμα αιφνιδιασμένοι είμαστε

«Ρελάνς» Τασίας σε Μουζάλα για το μεταναστευτικό: Ακόμα αιφνιδιασμένοι είμαστε

«Δεν καθυστερήσαμε για τα hot spot, γιατί είχαμε διορία ως το Νοέμβρη» σχολίασε η πρώην αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

«Ρελάνς» Τασίας σε Μουζάλα για το μεταναστευτικό: Ακόμα αιφνιδιασμένοι είμαστε
Στις αιχμές περί... αιφνιδιασμού για το προσφυγικό, που ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας, στη Βουλή, απάντησε η κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου, αρνούμενη ότι ήταν ανέτοιμη η προηγούμενη κυβέρνηση, όπως ανέφερε  ο νυν υπουργός, σήμερα, στη Βουλή.

Η πρώην υπουργός, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, τόνισε ότι «δεν καθυστερήσαμε για τα hot spot, γιατί είχαμε διορία ως το Νοέμβρη».

Ερωτηθείσα μάλιστα πως βλέπει τη γενικότερη κατάσταση με το μεταναστευτικό, η κυρία Χριστοδουλοπούλου δήλωσε πως «είμαστε ακόμα αιφνιδιασμένοι»...

Κλείσιμο
Νωρίτερα, ο κ. Μουζάλας στη Βουλή τόνισε ότι η Ελλάδα αιφνιδιάστηκε από το τεράστιο κύμα προσφύγων και δεν πρόλαβε να λειτουργήσει άμεσα τα κέντρα προσφύγων και υπογράμμισε ότι «αιφνιδιαστήκαμε», κάτι που ερμηνεύτηκε από κάποιους ότι ο νυν υπουργός αφήνει αιχμές για τον τρόπο διαχείρισης του ζητήματος από την κυρία Τασία Χριστοδουλοπούλου.

Παρά ταύτα, ο κ. Μουζάλας ξεκαθάρισε ότι δεν σκοπεύει να ασκήσει κριτική στο έργο των προηγούμενων κυβερνήσεων για το μεταναστευτικό και να μπει σε ένα παιχνίδι ευθυνών. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης