ΝΔ: Θα υπενθυμίζουμε όλα τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ: Θα υπενθυμίζουμε όλα τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ

«Επειδή αυτός που δεν θέλει να θυμάται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τους συμβουλεύουμε να μην επιμείνουν σε επιχειρήματα που παραπέμπουν σε φίμωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης»

ΝΔ: Θα υπενθυμίζουμε όλα τα παραμύθια του ΣΥΡΙΖΑ
«Η Νέα Δημοκρατία και θυμάται και θα υπενθυμίζει όλα τα παραμύθια με τα οποία παραπλάνησαν τον λαό» δήλωσε η γραμματέας Πολιτικής Τεκμηρίωσης και Ενημέρωσης της Νέας Δημοκρατίας, κυρία Σοφία Βούλτεψη, απαντώντας στην ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου σχετικά με το χρέος.

Αναλυτικά η κυρία Βούλτεψη δήλωσε: «Κατανοεί κανείς εύκολα την αμηχανία της κυβέρνησης κάθε φορά που υπενθυμίζουμε τα ψέματα του παρελθόντος. Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, η Νέα Δημοκρατία και θυμάται και θα υπενθυμίζει όλα τα παραμύθια με τα οποία παραπλάνησαν τον λαό. Και επειδή αυτός που δεν θέλει να θυμάται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, τους συμβουλεύουμε να μην επιμείνουν σε επιχειρήματα που παραπέμπουν σε φίμωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Αν έλεγαν λιγότερα και διάβαζαν περισσότερο, θα έβλεπαν πότε ο λαός δίνει την τελική κρίση του. Η αλήθεια ουδέποτε έβλαψε το Έθνος. Τα ψέματα, όμως, πολλές φορές οδήγησαν την πατρίδα στην καταστροφή».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης