Αντώνης Σαμαράς σε Θάνο Τζήμερο: «Ντροπή»

Αντώνης Σαμαράς σε Θάνο Τζήμερο: «Ντροπή»

Έτσι σχολίασε ο πρώην πρωθυπουργός τα ειρωνικά σχόλια για την τραγωδία στη Μέκκα 

Αντώνης Σαμαράς σε Θάνο Τζήμερο: «Ντροπή»
Μέσα από την σελίδα του στο Facebook o πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχολίασε την ειρωνική ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου σχετικά με την τραγωδία στη Μέκκα  της Σαουδικής Αραβίας όπου τουλάχιστον 717 προσκυνητές ποδοπατήθηκαν μέχρι θανάτου και ακόμη  863 τραυματίστηκαν. 


Ο Θάνος Τζήμερος έκανε ένα απίστευτο σχόλιο στο οποίο μεταξύ άλλων υποστηρίζει με αρκετή δόση ειρωνείας ότι αυτό που έγινε ήταν θέλημα του Αλλάχ που απλά ήθελε να πάρει κοντά του νωρίτερα τα θύματα, ενώ δεν θα έπρεπε να δοθεί βοήθεια στους τραυματίες για να τους πάρει και αυτούς ο Αλλάχ λίγο αργότερα.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε ο Αντώνης Σαμαράς, μονολεκτικά, γράφοντας  «Ντροπή» και αναδημοσιεύοντας στην σελίδα το σχόλιο του Θάνου Τζήμερου. 
Κλείσιμο




Χαρακτηριστικό είναι πως ο πρώην πρωθυπουργός δεν κάνει συχνά αναρτήσεις με την προηγούμενη δημοσίευσή του να έχει γίνει στις 8 Ιουλίου και η οποία αφορά την ομιλία στην ΚΟ της ΝΔ. 

Προφανώς ο Αντώνης Σαμαράς ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τα σχόλια του Θάνου Τζήμερου για την τραγωδία στη Σαουδική Αραβία και προέβη στον παραπάνω σχολιασμό. 


Διαβάστε εδώ την ανάρτηση του Θάνου Τζήμερου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης