Λαϊκή Ενότητα: Κυβέρνηση με «διατεταγμένη υπηρεσία» την εφαρμογή του μνημονίου

Λαϊκή Ενότητα: Κυβέρνηση με «διατεταγμένη υπηρεσία» την εφαρμογή του μνημονίου

Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη υποστηρίζει ότι η νέα κυβέρνηση έχει ως ειδική αποστολή «να ξεριζώσει το "αντιμνημονιακό" και τους αγώνες ενάντιά του από την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας»

Λαϊκή Ενότητα: Κυβέρνηση με «διατεταγμένη υπηρεσία» την εφαρμογή του μνημονίου
Για μια «ανακυκλωμένη κυβέρνηση» με «διατεταγμένη υπηρεσία» να διατηρήσει τα δύο προηγούμενα μνημόνια και να εφαρμόσει απολύτως το τρίτο, κάνει λόγο η Λαϊκή Ενότητα, σε ανακοίνωσή της έπειτα από την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης Τσίπρα.

Το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη υποστηρίζει ότι έρχεται το καταστροφικότερο για τον λαό και τον τόπο μνημόνιο και υπογραμμίζει πως η νέα κυβέρνηση προφανώς έχει ως ειδική αποστολή «να ξεριζώσει το "αντιμνημονιακό" και τους αγώνες ενάντιά του από την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας».

«Σχηματίστηκε μια ιδιαίτερα πολυπληθής ανακυκλωμένη κυβέρνηση διατήρησης ισορροπιών και με διατεταγμένη υπηρεσία να διατηρήσει τα δύο προηγούμενα μνημόνια και να εφαρμόσει απολύτως  το τρίτο και ίσως καταστροφικότερο για τον λαό και τον τόπο», αναφέρει χαρακτηριστικά η ΛΑΕ.

Κλείσιμο
«Η νέα κυβέρνηση προφανώς έχει ως ειδική αποστολή να ξεριζώσει το «αντιμνημονιακό» και τους αγώνες ενάντιά του από την πολιτική και κοινωνική ζωή της χώρας. Λογαριάζει, όμως, χωρίς τον ξενοδόχο. Η αποτυχία του σχεδίου νέα απαρασάλευτη "μνημονιακή τάξη" στη χώρα από μια μνημονιακή συναινετική σούπα στη  Βουλή, θα αποτύχει παταγωδώς», υπογραμμίζει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης