ΝΔ: «Ντέρμπι» η έκβαση του αποτελέσματος - Έχουμε μεγάλο ποσοστό αποχής

ΝΔ: «Ντέρμπι» η έκβαση του αποτελέσματος - Έχουμε μεγάλο ποσοστό αποχής

«H ΝΔ, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κάνει την εκλογική μάχη ντέρμπι, διαψεύστηκαν όσοι εκτιμούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει έναν εκλογικό περίπατο» λένε στη Συγγρού

ΝΔ: «Ντέρμπι» η έκβαση του αποτελέσματος - Έχουμε μεγάλο ποσοστό αποχής
Ντέρμπι θεωρούν την έκβαση του εκλογικού αποτελέσματος στη Συγγρού, δηλώνοντας παρά ταύτα αισιόδοξοι για τα ποσοστά που θα λάβει η Νέα Δημοκρατία.

Σχετικά με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των exit poll, πηγές από τη ΝΔ αναφέρουν ότι δεν αποτελεί ασφαλή βάση. «Θα περιμένουμε τα επίσημα αποτέλεσματα. Έχουμε μεγάλο ποσοστό αποχής, άρνηση των ψηφοφόρων να απαντήσουν στα exit polls» λένε.

Και προσθέτουν: «H ΝΔ, σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε να κάνει την εκλογική μάχη ντέρμπι, διαψεύστηκαν όσοι εκτιμούσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει έναν εκλογικό περίπατο, όσοι έλεγαν ότι θα μας τέλειωναν στις 20 Σεπτεμβρίου και όχι μόνο δεν έγινε αυτό, αλλά φαίνεται ότι η ΝΔ είναι ο ασφαλής εγγυητής της ομαλής πορείας της χώρας».

Κλείσιμο
«Καθόλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου η ΝΔ έβαλε την ατζέντα της και επέβαλε τη συνεννόηση μεταξύ των πολιτικών δυνάμεων. Υπερείχε στην αποτύπωση των επιχειρημάτων στην οργάνωση και τη συνολική εικόνα. Αντίθετα, ο ΣΥΡΙΖΑ επιδίωξε να λασπώσει και να δηλητηριάσει και να ρίξει το επίπεδο της πολιτικής ζωής της χώρας» λένε στη Συγγρού.. 

Η «μάχη» φαίνεται να είναι ψήφο με ψήφο και για την ώρα δεν φαίνεται ο νικητής, ενώ την ίδια ώρα η αποχή αναμένεται να κινηθεί σε υψηλά επίπεδα,  αυξάνοντας το βαθμό δυσκολίας των προβλέψεων.  

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας παρέμεινε στη Συγγρού μέχρι αργά το μεσημέρι, παρακολούθησε τα exit poll από το σπίτι του και αργότερα θα επιστρέψει στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. 

Νωρίτερα, προέβη σε κάλεσμα προς τις γυναίκες ψηφοφόρους να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, σε μία ύστατη προσπάθεια να κερδίσει το εν λόγω κοινό, όπου, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, υστερεί. «Ένα καλύτερο αύριο για την οικογένεια, κυρίως για τον στυλοβάτη της, τη γυναίκα, τη μητέρα, τη γιαγιά, την αγρότισσα, την άνεργη» τόνισε ο κ. Μειμαράκης.

Στη Συγγρού έχουν σπεύσει αρκετοί ξένοι ανταποκριτές, δείγμα του αυξημένου ενδιαφέροντος για το κόμμα που διεκδικεί την πρωτιά, σε σύγκριση με τις εκλογές του Ιανουαρίου, όπου το κλίμα στη Νέα Δημοκρατία είχε το άρωμα ηττημένου, εξαιτίας του καθαρού προβαδίσματος του ΣΥΡΙΖΑ. 












Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης