Ντιμπέιτ: Ξαφνικά άγριος καβγάς Τσίπρα-Τρέμη

Ντιμπέιτ: Ξαφνικά άγριος καβγάς Τσίπρα-Τρέμη

«Κυρία Τρέμη, είμαι στη διάθεσή σας να απαντήσω. Γιατί διαμαρτύρεστε; Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;» απευθύνθηκε με ειρωνικό τρόπο ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ προς την κεντρική παρουσιάστρια του Mega

Ντιμπέιτ: Ξαφνικά άγριος καβγάς Τσίπρα-Τρέμη
«Κυρία Τρέμη, είμαι στη διάθεσή σας να απαντήσω. Γιατί διαμαρτύρεστε; Έχετε τη μύγα και μυγιάζεστε;» ήταν η ειρωνική φράση του τέως πρωθυπουργού προς την άνκορ-γούμαν του Mega, όταν η δεύτερη εξανέστη για το ζήτημα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Σε ερώτηση του δημοσιογράφου Μάκη Γιομπαζολιά σχετικά με το σχέδιο εξυγίανσης που προωθούσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, ο Αλέξης Τσίπρας επανέλαβε τη γνωστή θέση περί επιχειρηματιών που, ενώ χρωστούν, επιμένουν να διεκδικούν περαιτέρω δανειοδοτήσεις.

Η Όλγα Τρέμη, μολονότι δεν είχε το λόγο, αντέδρασε έντονα, απαιτώντας διευκρινίσεις ώστε να μην καλλιεργούνται εσφαλμένες εντυπώσεις.

Ο κ. Τσίπρας βρήκε την ευκαιρία να πλήξει την κυρία Τρέμη επί προσωπικού, με την ατάκα περί μύγας και μυγιάσματος. Η δημοσιογράφος ανέβασε τους τόνους και απαίτησε να της δοθεί ο λόγος, κάτι που όμως απέρριψε καθέτως ο συντονιστής του ντιμπέιτ, Πάνος Χαρίτος. Η Όλγα Τρέμη αρνήθηκε να ησυχάσει και εξακολούθησε να διαμαρτύρεται, επιμένοντας στο ξεκαθάρισμα του νοήματος όσων υπαινίσσεται ο τέως πρωθυπουργός.

Κλείσιμο
Η επίμονη άρνηση του Πάνου Χαρίτου να ενδώσει στην πίεση της συναδέλφου του και με δεδομένη την προϋπόθεση τήρησης των εξ αρχής συμπεφωνημένων επί της διαδικασίας, η κυρία Τρέμη αναγκάστηκε να υποχωρήσει -τουλάχιστον στη δεδομένη φάση. Σίγουρα, όμως, αναμένεται «δεύτερος γύρος» στον διαξιφισμό με τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η Όλγα Τρέμη είναι η τελευταία που θα άφηνε εκκρεμές ένα «χτύπημα» που δεν ήταν και τόσο σίγουρο ότι ήταν πάνω από τη μέση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης