ΝΔ κατά Τσίπρα: Κανένας δεν του είπε ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα;

ΝΔ κατά Τσίπρα: Κανένας δεν του είπε ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα;

Με τη δήλωσή του ότι η θάλασσα δεν έχει σύνορα, ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει το μέγεθος της άγνοιάς του -άγνοια που τον καθιστά επικίνδυνο- ως προς τα βασικά θέματα Διεθνούς Δικαίου και κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας, επισημαίνεται σε ανακοίνωση της ΝΔ

ΝΔ κατά Τσίπρα: Κανένας δεν του είπε ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα;
Σάλο έχει προκαλέσει η φράση του Αλέξη Τσίπρα: «Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;» την οποία είπε ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης όταν επιχείρησε να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση Σαμαρά. Κατά την άποψη του κ. Τσίπρα, η ΝΔ ενώ έβλεπε ότι θα έρχονταν τα κύματα των προσφύγων δεν έκανε τίποτα.

«Μας έκαναν κριτική ότι δήθεν ανοίξαμε τα σύνορα. Ποια σύνορα; Έχει σύνορα η θάλασσα και δεν το ξέραμε;» τόνισε ο Αλέξης Τσίπρας. 

Τη δήλωση αυτή του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει με σημερινή ανακοίνωση το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

Κλείσιμο
«Με τη χθεσινή του δήλωση “ότι δεν έχει σύνορα η θάλασσα”, ο κ. Τσίπρας αποδεικνύει το μέγεθος της άγνοιάς του ως προς τα βασικά θέματα Διεθνούς Δικαίου και κυριαρχικών δικαιωμάτων της χώρας μας. Αποδεικνύει άγνοια που τον καθιστά επικίνδυνο» αναφέρεται στη ανακοίνωση της ΝΔ.

«Ο παραιτηθείς Πρωθυπουργός, που διεκδικεί την επανεκλογή του, ας μάθει ότι η χώρα μας έχει θαλάσσια σύνορα, τα εθνικά χωρικά της ύδατα. Για όλα αυτά, κανένας δεν του είπε τίποτα; Ούτε ο κ. Καμμένος;» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης