Φώφη κατά Τσίπρα και Μεϊμαράκη από το Άργος

Φώφη κατά Τσίπρα και Μεϊμαράκη από το Άργος

Επτά μήνες ψέμματα, είπε για τον Αλέξη Τσίπρα - Οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται το δήθεν μεταρρυθμιστικό προσωπείο της ΝΔ, για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Φώφη κατά Τσίπρα και Μεϊμαράκη από το Άργος
Τα "πυρά" της κατά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και της Νέας Δημοκρατίας έστρεψε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας απόψε σε κομματική συγκέντρωση στο Άργος.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε πως παρά τα προγράμματα "Ζάππειο 1,2,3" της Νέας Δημοκρατίας ήταν "άνθρακες ο θησαυρός", ενώ αναφερόμενη στον Ευ. Μεϊμαράκη είπε:

"Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες δεν εμπιστεύονται πια αυτό το δήθεν μεταρρυθμιστικό προσωπείο που παρουσιάζει η ΝΔ γιατί ξέρουν ότι πίσω από αυτό κρύβεται το σκληρό πρόσωπο της Δεξιάς και οι Έλληνες το έχουν βιώσει. Ο κ. Μεϊμαράκης ισχυρίστηκε ότι το ΠΑΣΟΚ εμπόδισε τη ΝΔ να προχωρήσει σε μεταρρυθμίσεις όσο συνεργαζόμασταν από το 2012. Τους εμποδίσαμε να εξυπηρετήσουν τους οικονομικά ισχυρούς και να δεχθούν την απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων. Κύριε Μεϊμαράκη αν αυτή είναι η κατηγορία την αποδεχόμαστε".

Κλείσιμο
Ασκώντας σφοδρή κριτική στη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και συγκρίνοντας προεκλογικές υποσχέσεις και πεπραγμένα είπε:

"Έσκιζε το μνημόνιο, διέγραφε το χρέος μονομερώς, υποσχέθηκαν τα πάντα στους πάντες. Πέντε χρόνια ως αντιπολίτευση, βουτηγμένοι στα ψέμματα και στο μίσος. Εφτά μήνες ως κυβέρνηση ψέμματα, πισωγυρίσματα, ανικανότητα, ερασιτεχνισμοί".
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης