Μεϊμαράκης: Πάνω απ' όλα η Ελλάδα

Μεϊμαράκης: Πάνω απ' όλα η Ελλάδα

Προσκλητήριο ενότητας σε όλους του Ελληνες από τον πρόεδρο της ΝΔ  - Μεγάλη συγκέντρωση στη Λάρισα -  Συναντήσεις με τοπικούς φορείς σε Πτελεό, Αλμυρό, Βελεστίνο και Βόλο

Μεϊμαράκης: Πάνω απ' όλα η Ελλάδα
Προσκλητήριο ενότητας σε όλους του Έλληνες έστειλε από τη Λάρισα ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης. 

«Πάνω από όλα η Ελλάδα» είπε στους συγκεντρωμένους στην πλατεία Ταχυδρομείου και ζήτησε από τους πολίτες να δώσουν δύναμη στη Νέα Δημοκρατία για να σχηματιστεί σταθερή κυβέρνηση με προοπτική τετραετίας.  

«Τους θέλουμε όλους, γιατί η ΝΔ υπηρετεί την ενότητα και την ομοψυχία των Ελλήνων. Είμαστε δύναμη κεντροδεξιά, ευρωπαϊκή, κοινωνική, πραγματικά προοδευτική. Το αποδεικνύουν η ιστορία, οι επιλογές μας, οι σημερινές θέσεις μας», δήλωσε.

Παράλληλα τους ζήτησε να συγκρίνουν απλά τα όσα έλεγε προεκλογικά τον Ιανουάριο ο ΣΥΡΙΖΑ με όσα έκανε στους επτά μήνες που είχε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρα. 

«Ζητάμε να μας ακούσουν, να ακούσουν όλες τις πολιτικές δυνάμεις. Ζητάμε να μας κρίνουν και να μας συγκρίνουν. Να συγκρίνουν προσεκτικά αυτά που έλεγε ο Τσίπρας τον Γενάρη πριν τις εκλογές και τα αποτελέσματα τα σημερινά. Να συγκρίνουν αυτά που έλεγε και λέει καθένα από τα κόμματα. Να δουν οι πολίτες ποιο κόμμα αποδεικνύει συνέπεια και αξιοπιστία, να δουν ποιο κόμμα μπορούν να εμπιστευτούν», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης. 
Κλείσιμο

Δήλωσε, μάλιστα, βέβαιος πως αν συμβεί αυτό, «η ΝΔ θα είναι πρώτη στην προτίμηση όλων των Ελλήνων για να πάει τη χώρα μπροστά».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε ακόμη τους πολίτες να αποφασίσουν «με βάση τη γνώση, τη σκέψη και τη δική τους κρίση» και να μην πέσουν θύματα «του λαϊκισμού, του φανατισμού, της έντασης και της λάσπης που άρχισαν -όπως κατήγγειλε- να πετάνε» και «να μην αιχμαλωτιστούν στην πόλωση και τον διχασμό».
  
«Πρόοδος δεν είναι η εμμονή σε χρεοκοπημένες ιδεοληψίες, αλλά η συνεχής αναζήτηση και υιοθέτηση νέων ιδεών, δεν είναι ο λαϊκισμός και οι κάλπικες και ψεύτικες υποσχέσεις που ακούσαμε ιδιαίτερα τον Γενάρη, αλλά η υπευθυνότητα, η συνέπεια, η σοβαρότητα, η αλήθεια. Δεν είναι η στασιμότητα και η αγκύλωση στο χθες όπως θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι αλλαγές που οδηγούν τη χώρα στο μέλλον» είπε ακόμη ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε για μία ακόμη φορά το μήνυμα πως η ΝΔ δεν πρόκειται να δεχθεί τα μέτρα που πλήττουν τους αγρότες.





 
Νωρίτερα από το Βόλο,  εξερχόμενος του ξενοδοχείου στο οποίο συναντήθηκε με τοπικούς φορείς της Μαγνησίας, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι πρέπει να συμφωνήσουμε φορείς, πολιτικές δυνάμεις και όλοι, για να μπορέσουμε να δούμε το μέλλον μας με ελπίδα και αισιοδοξία".


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης