Ζωή vs Σίας: Στο τέλος έπεσαν και... μαχαιριές

Ζωή vs Σίας: Στο τέλος έπεσαν και... μαχαιριές

«Σας εύχομαι καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών», είπε στη δημοσιογράφο 

Ζωή vs Σίας: Στο τέλος έπεσαν και... μαχαιριές
Δύο μήνες έπειτα από τον πρώτο τους τηλεοπτικό καβγά, η Ζωή Κωνσταντοπούλου συναντήθηκε ξανά στον «αέρα» με τη Σία Κοσιώνη και το «ραντεβού» τους ήταν -και αυτή τη φορά- γεμάτο από «καρφιά» και ειρωνείες.

Κι όμως, κατά την εμφάνισή της στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης η πρόεδρος της Βουλής κατηγόρησε την κυρία Κοσιώνη ότι ήταν... αδιάβαστη, πως είχε γραμμένες τις ερωτήσεις που της έκανε καθώς και ότι δεν άκουγε τις απαντήσεις της.

«Δεν έχετε κάνει το μάθημά σας κυρία Κοσιώνη. Έχετε γραμμένες ερωτήσεις και δεν ακούτε τις απαντήσεις», είπε χαρακτηριστικά η κυρία Κωνσταντοπούλου απευθυνόμενη στη δημοσιογράφο.

Κλείσιμο
Επίσης, η κυρία Κωνσταντοπούλου δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της όταν τη διέκοψε η κυρία Κοσιώνη σε απάντησή της για την στάση της Γερμανίας, τονίζοντας πως αυτό ότι έγινε επίτηδες, λόγω της συγκεκριμένης χώρας και της πολιτικής του σταθμού!

Πάντως, η Σία Κοσιώνη εμφανίστηκε ψύχραιμη στα εριστικά σχόλια της κυρίας Κωνσταντοπούλου, ενώ στη συνέχεια τη ρώτησε και για τους συμβασιούχους της Βουλής.

«Ποιους εννοείτε;», ρώτησε την κυρία Κοσιώνη η κυρία Κωνσταντοπούλου και σημείωσε: 
«Δεν τους γνωρίζω προσωπικά».

Στη συνέχεια, μάλιστα, και ενώ η δημοσιογράφος την πίεζε να ολοκληρώσει, τονίζοντας πως ο χρόνος ήταν περιορισμένος, η πρόεδρος της Βουλής είπε ότι μια εκ των συμβασιούχων που έχει απολυθεί είναι σύζυγος γνωστού δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ.

«Σας παρακαλώ μην κάνετε πάλι προσωπικές αναφορές», είπε η δημοσιογράφος, ενώ η 
συνέντευξη ολοκληρώθηκε με ένταση, με την κυρία Κοσιώνη να ζητά από την κυρία Κωνσταντοπούλου να σταματήσει να μιλάει και την πρόεδρο της Βουλής να απαντά στη δημοσιογράφο: «Σας εύχομαι κι εγώ καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών»!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης