Η απάντηση των social media για την στάση των πολιτικών στο μεταναστευτικό

Η απάντηση των social media για την στάση των πολιτικών στο μεταναστευτικό

Το μικρό σποτάκι εστιάζει στην παρουσία του κ. Θεοδωράκη δίπλα στους πρόσφυγες, σε αντίθεση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς

Η απάντηση των social media για την στάση των πολιτικών στο μεταναστευτικό
Εστιάζοντας στην διαχρονική στήριξη στους πρόσφυγες και την ευαισθησία του κόμματος στο μεταναστευτικό, το Ποτάμι δημιούργησε ένα ιδιαίτερα έξυπνο διαφημιστικό σποτ με προορισμό τα social media.

Έχοντας τον σκωπτικό τίτλο «Οι πολιτικοί αρχηγοί δίπλα στους πρόσφυγες» παρουσιάζει εικόνες των πολιτικών αρχηγών των άλλων κομμάτων να «επισκέπτονται» τους πρόσφυγες στα νησιά. Μόνο που οι φωτογραφίες αυτές αποτελούν εμφανώς προϊόν μοντάζ ενώ παράλληλα εμφανίζεται στην οθόνη και η -ρητορική- ερώτηση «Συνέβη;»

Στον αντίποδα, το μικρής διάρκειας βίντεο παρουσιάζει τον ίδιο τον κύριο Θεοδωράκη να βρίσκεται κοντά στους μετανάστες, σε δύο ταξίδια του, τον Απρίλιο και τον Αύγουστο του 2015. Ενώ στην δική του περίπτωση, το σύνθημα που εμφανίζεται στην οθόνη είναι «Αυτό πραγματικά συνέβη». Δείχνοντας με τον πιο καθαρό τρόπο ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού ήταν πάντα δίπλα στους μετανάστες, σε αντίθεση με τους πολιτικούς του αντιπάλους που έμειναν απλά στα λόγια. 



   
Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης