Η Ρίκα Βαγιάννη υποψήφια με το «Ποτάμι»

Η Ρίκα Βαγιάννη υποψήφια με το «Ποτάμι»

Δεν έχει αποφασιστεί σε ποια περιφέρεια θα είναι υποψήφια η δημοσιογράφος και αν θα είναι σε εκλόγιμη θέση – Ακόμη υποψήφιοι θα είναι ο Γιώργος Χρονάς και ο Θεόδωρος Σκυλακάκης από την «Δράση»

Η Ρίκα Βαγιάννη υποψήφια με το «Ποτάμι»
Τον Γιώργο Χρονά, την Ρίκα Βαγιάννη και τον Θεόδωρο Σκυλακάκη καλωσόρισε στο «Ποτάμι» ο Σταύρος Θεοδωράκης. 

Ο ποιητής και εκδότης του περιοδικού «Οδός Πανός» έπειτα από πρόταση που δέχτηκε αποφάσισε τελικά να είναι υποψήφιος με το «Ποτάμι» στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου. 

Κλείσιμο


Και η δημοσιογράφος, Ρίκα Βαγιάννη, θα είναι υποψήφια με το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη, ωστόσο ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί σε ποια περιφέρεια θα είναι υποψήφια και αν το όνομά της βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση. 



Να σημειώσουμε ότι η  Ρίκα Βαγιάννη σκεφτόταν εδώ και καιρό την εμπλοκή της στην πολιτική σκηνή της χώρας και ήταν από την αρχή κοντά στο «Ποτάμι» παρακολουθώντας μάλιστα και κάποιες ομιλίες.



Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» τέλος, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ανακοίνωσε και τη συνεργασία του με την «Δράση» αφού υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο επικρατείας θα είναι ο πρόεδρος του κόμματος Θεόδωρος Σκυλακάκης. 


«Συμφωνήσαμε με τον κ. Σκυλακάκη της Δράσης, ο οποίος θα είναι στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όχι επικεφαλής αλλά εκεί για δείξει ότι δεν υπάρχει το παραμικρό σύννεφο στις σχέσεις μας», είπε χαρακτηριστικά



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης