ΠΑΣΟΚ: Οι φόροι Τσίπρα μπαίνουν παντού

ΠΑΣΟΚ: Οι φόροι Τσίπρα μπαίνουν παντού

«Οι δημαγωγοί, όλοι όσοι αναδεικνύονται εκμεταλλευόμενοι τα λαϊκά αισθήματα, καταβαραθρώνονται. Και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις», σημειώνουν στη Χαριλάου Τρικούπη 

ΠΑΣΟΚ: Οι φόροι Τσίπρα μπαίνουν παντού
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή τις επιθέσεις του Αλέξη Τσίπρα προς το παλιό πολιτικό σύστημα.

«Παλαιοί και νεότεροι πολιτικοί γνωρίζουν ότι εκλογικές βεβαιότητες δεν υπάρχουν. Μας το δείχνει κι η Ιστορία. Οι δημαγωγοί, όλοι όσοι αναδεικνύονται εκμεταλλευόμενοι τα λαϊκά αισθήματα, καταβαραθρώνονται. Και δεν υπάρχουν εξαιρέσεις», σημειώνουν στη Χαριλάου Τρικούπη μετά από σχετικές αναφορές του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

 «Οι παλιοί πολιτικοί μας έσπρωξαν στο χαντάκι, μας γέμισαν χρέη. Και εμείς πρέπει να βγούμε από το χαντάκι…», τόνισε πιο πριν ο κ. Τσίπρας σε ομιλία του στα Χανιά.

Κλείσιμο
Παράλληλα την εκλογική στρατηγική του ΠΑΣΟΚ ανέπτυξε η Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην Κοζάνη, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας σε όλη την Ελλάδα.

Μιλώντας για την σύμπραξη με τη ΔΗΜΑΡ η κα Γεννηματά ανέφερε:

«Το πρώτο βήμα έγινε. ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ συνεργαζόμαστε, συμπορευόμαστε. Δημιουργήσαμε τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.

Η συνεργασία μας είναι στρατηγικής σημασίας, δημιουργούμε τον τρίτο, τον προοδευτικό πόλο διακυβέρνησης που έχει ανάγκη η χώρα μας».

Επιπλέον έστρεψε τα βέλη της προσωπικά κατά του κ. Τσίπρα:

«Ο ειδικός φόρος Τσίπρα, μπαίνει πλέον παντού. Από εδώ και στο εξής, κάθε ευρώ που χάνεται από την τσέπη του εργαζόμενου, του συνταξιούχου, του επιχειρηματία έχει την υπογραφή και τη φωτογραφία του κύριου Τσίπρα. Είναι ο ειδικός φόρος Τσίπρα! Από εδώ και στο εξής, κάθε κάρτα ανεργίας θα έχει την δική του υπογραφή γιατί αυτός κατέστρεψε τις ιδιωτικές επιχειρήσεις. 18.000 νέες απολύσεις ως συνέπεια των capital controls. Από εδώ και στο εξής οι εργαζόμενοι θα ξέρουν ότι οι βίαιες και άδικες αλλαγές στο ασφαλιστικό έχουν την υπογραφή Τσίπρας. Οι συνταξιούχοι κάθε μήνα προκαταβολικά θα πληρώνουν τρία 5ευρα κι ας μην πάνε στο νοσοκομείο, με υπογραφή Τσίπρα. Κάθε μέρα που ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος θα αδυνατεί να πληρώνει τις αφόρητες επιβαρύνσεις στη φορολογία, στο πετρέλαιο, στο κόστος ασφάλισης, θα ξέρει ότι αυτά έχουν τη σφραγίδα Τσίπρα.
 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης