Συναντήσεις για ενημέρωση σε «φλέγοντα» ζητήματα είχε ο υπουργός Υγείας

Συναντήσεις για ενημέρωση σε «φλέγοντα» ζητήματα είχε ο υπουργός Υγείας

Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Υγείας είχε συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή του ΣΕΥΥΠ, κ. Σταύρο Ευαγγελάτο και ενημερώθηκε για τους ελέγχους που διενεργούνται

Συναντήσεις για ενημέρωση σε «φλέγοντα» ζητήματα είχε ο υπουργός Υγείας
Σειρά συναντήσεων είχε ο υπηρεσιακός υπουργός Υγείας κ. Θάνος Δημόπουλος, με επικεφαλής νομικών προσώπων που εποπτεύει το υπουργείο, προκειμένου να ενημερωθεί για μείζονα και επείγοντα θέματα της υγείας που πρέπει να διευθετηθούν.
 
Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Υγείας είχε συνάντηση με τον Γενικό Επιθεωρητή του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας (ΣΕΥΥΠ), κ. Σταύρο Ευαγγελάτο και ενημερώθηκε για τους ελέγχους που διενεργεί το ΣΕΥΥΠ.
 
Επιπλέον, ο κ. Δημόπουλος συναντήθηκε με την πρόεδρο του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ),  κυρία Κατερίνα Αντωνίου, την Α’ αντιπρόεδρο του ΕΟΦ,  κυρία Δέσποινα Μακριδάκη, τον Β’ Αντιπρόεδρο του ΕΟΦ  κ. Ηλία Γιαννόγλου,  τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ινστιτούτου Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ) κ. Δημήτρη Πανταζή  και την Πρόεδρο της Επιτροπής Προμηθειών Υγείας (ΕΠΥ), κυρία Πετρούλα Σαρτζετάκη.
 
Κλείσιμο
Επιπλέον, ο Υπουργός Υγείας συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ), κ. Νίκο Παπαευσταθίου, τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΕΠΥ, κ. Μιχάλη Θηρέο, τον Αντιπρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ), κ. Βασίλειο Ξυπολυτά, την Πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), κυρία Χάρις Ματσούκα, τον Πρόεδρο του Οργανισμού Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ), κ. Ευάγγελο Καφετζόπουλο, τον Πρόεδρο της Ειδικής Επιτροπής Κατάρτισης της Θετικής Λίστας, κ. Δημήτρη Κούβελα, και τον Πρόεδρο της Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων, κ. Ιωάννη Φίλο για τα τρέχοντα θέματα των αρμοδιοτήτων τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης