«Άκυρη» για την Πολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ η σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ

«Άκυρη» για την Πολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ η σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ

"Αντίθετα από αυτό που πράττει η σημερινή ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, υφαρπάζοντας τον τίτλο της, η χώρα χρειάζεται αλλαγές σε προοδευτική κατεύθυνση που θα υπερβαίνουν το συντηρητικό πλαίσιο πολιτικών που ακολούθησε η κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ"

«Άκυρη» για την Πολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ η σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ
"Άκυρη" θεωρεί η Πολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης της ΔΗΜΑΡ την απόφαση της Κ.Ε. του κόμματος για εκλογική σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και σε απόφασή της τονίζει πως "με τέτοιες αντιδημοκρατικές μεθοδεύσεις στην ουσία έχει συντελεστεί υφαρπαγή του τίτλου της Δημοκρατικής Αριστεράς".

Η Πολιτική Επιτροπή Θεσσαλονίκης δηλώνει την κατηγορηματική της διαφωνία με τη σύμπραξη με το ΠΑΣΟΚ και σημειώνει: "Αντίθετα από αυτό που πράττει η σημερινή ηγεσία της ΔΗΜΑΡ, υφαρπάζοντας τον τίτλο της, η χώρα χρειάζεται αλλαγές σε προοδευτική κατεύθυνση που θα υπερβαίνουν το συντηρητικό πλαίσιο πολιτικών που ακολούθησε η κυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ, ακόμη και σε τομείς που δεν προβλεπόταν από το μνημόνιο, διατηρώντας έτσι τις παθογένειες του παρελθόντος και αυξάνοντας τις ανισότητες. Παρά τα σημαντικά λάθη που έγιναν το τελευταίο 7μηνο από την κυβέρνηση, η συμφωνία με τους εταίρους - δανειστές παρά τα αρνητικά της σημεία επιβεβαιώνει μια ορθή στροφή του ΣΥΡΙΖΑ σε ρεαλιστικές θέσεις και δημιουργεί ελπίδες για την προώθηση ενός προγράμματος προοδευτικής αλλαγής με σύγχρονες πολιτικές, οικονομικές και κοινωνικές αντιρροπήσεις και αδιαμφισβήτητη συμμετοχή στο ευρώ".

Παράλληλα η Π.Ε. επισημαίνει ότι τα μέλη της θα πάρουν πρωτοβουλίες τις επόμενες μέρες για τη συνάντηση ευρύτερων δυνάμεων με σκοπό τη δημιουργία ενός ισχυρού πόλου της δημοκρατικής, ριζοσπαστικής και μεταρρυθμιστικής Αριστεράς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης