ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: 3 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για τη στήριξη της οικογένειας

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: 3 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για τη στήριξη της οικογένειας

Πρόκειται για τα προγράμματα «Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής», «Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής σε παιδιά με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες» και «Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες»

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: 3 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για τη στήριξη της οικογένειας
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Μπακογιάννη, εντάχθηκαν στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας 2014 – 2020, τρία έργα συνολικού προϋπολογισμού 3.067.716 ευρώ, τα οποία ενισχύουν την κοινωνική συνοχή, περιορίζουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και στηρίζουν την οικογένεια.

Τα εν λόγω έργα είναι τα εξής: «Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής», με προϋπολογισμό 2.716.442 ευρώ. Η πράξη αφορά στην παροχή θέσης φροντίδας, φιλοξενίας, φύλαξης βρεφών, νηπίων, παιδιών και εφήβων σε ωφελούμενα άτομα (μητέρες και πατέρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων), για το έτος 2015-2016, σε δημόσιους και ιδιωτικούς βρεφικούς σταθμούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς, βρεφονηπιακούς σταθμούς ολοκληρωμένης φροντίδας, παιδικούς σταθμούς και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.).

«Παροχή υπηρεσιών προσχολικής αγωγής σε παιδιά με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες», με προϋπολογισμό 54.399 ευρώ. Η πράξη αφορά στην παροχή θέσης φροντίδας και φύλαξης παιδιών με αναπηρία σε ωφελούμενα άτομα (μητέρες και πατέρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων), για το έτος 2015-2016, σε δημόσιους και ιδιωτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας για προνήπια με αναπηρία και κέντρα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών με αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. ΜΕΑ).

Κλείσιμο
«Εξειδικευμένη εκπαιδευτική υποστήριξη για ένταξη μαθητών με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες», με προϋπολογισμό 296.875 €, το οποίο αφορά στην υλοποίηση της εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης σε μαθητές με αναπηρία ή/και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες που φοιτούν σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας για το σχολικό έτος 2015-2016.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης