Χριστοδουλάκης: «Να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο την επίσπευση των επενδύσεων»

Χριστοδουλάκης: «Να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο την επίσπευση των επενδύσεων»

Η ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ και η ομαλή μετάβαση στην επόμενη περίοδο του νέου ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020 βασικός στόχος του νέου υπουργού Οικονομίας

Χριστοδουλάκης: «Να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο την επίσπευση των επενδύσεων»
Παραδίδοντας το υπουργείο Ανάπτυξης στον Νίκο Χριστοδουλάκη, ο απερχόμενος υπουργός Οικονομίας, Γιώργος Σταθάκης, δήλωσε χαρούμενος που παραδίδει σε έναν Χανιώτη, συμπληρώνοντας πως φαίνεται ότι «η οικονομία και η ανάπτυξη έχουν ταυτιστεί με την πόλη μας». Αλλά και ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός  Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, σχολίασε αστειευόμενος πως... του έκαναν παρατήρηση «γιατί δεν είμαι και εγώ από τα Χανιά».
 
Την ύφεση, την ανεργία και την αποεπένδυση περιέγραψε ως βασικά προβλήματα της ελληνικής οικονομίας ο υπηρεσιακός υπουργός Οικονομίας, Νίκος Χριστοδουλάκης. Στόχος της σύντομης θητείας του, όπως ανέφερε, είναι η επίσπευση των χρηματοδοτικών πόρων, η ολοκλήρωση του ΕΣΠΑ και η ομαλή μετάβαση στην επόμενη περίοδο του νέου ΕΣΠΑ της περιόδου 2014-2020. «Θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες και θα αφοσιωθώ σε αυτές» τόνισε. 

«Το υπουργείο θα συνεχίσει τη λειτουργία του πάνω σε θέματα αιχμής, όπως το ΕΣΠΑ» ήταν η διαβεβαίωση που έδωσε ο κ. Σταθάκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης