Bild: Τους πήρε... η αυγή να συζητούν για το 3ο μνημόνιο!

Bild: Τους πήρε... η αυγή να συζητούν για το 3ο μνημόνιο!

Με μια φωτογραφία του Ευκλείδη Τσακαλώτου να χασμουριέται, χάνοντας σιγά σιγά τις δυνάμεις του και την υπομονή του η γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα καταγράφει την πολιτική ένταση, το πολιτικό αδιέξοδο που επικρατεί στο ελληνικό κοινοβούλιο

Bild: Τους πήρε... η αυγή να συζητούν για το 3ο μνημόνιο!
Μας πήρε το ξημέρωμα..., μας σχολιάζουν και τα περισσότερα ξένα μέσα! Χαρακτηριστικά η γερμανική «Bild» με το πρώτο φως της ημέρας κάνει θέμα τη μαραθώνια συζήτηση στην ελληνική Βουλή για τη ψήφιση του τρίτου μνημονίου που, λίγα λεπτά μετά τις 7 το πρωί, δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί.

Με μια φωτογραφία του Ευκλείδη Τσακαλώτου να χασμουριέται, χάνοντας σιγά σιγά τις δυνάμεις του και την υπομονή του η γερμανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα καταγράφει την πολιτική ένταση, το πολιτικό αδιέξοδο που επικρατεί στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Η Ελλάδα αποφασίζει για ακόμη μια φορά στο ελληνικό κοινοβούλιο», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει: «Έπειτα από μια άκρως κουραστική ημέρα - νύχτα συνομιλιών, οι Έλληνες βουλευτές έχουν συγκεντρωθεί από νωρίς το βράδυ της Πέμπτης στο Κοινοβούλιο, για να συζητήσουν τους όρους των διεθνών πιστωτών για το ένα τρίτο πακέτο διάσωσης. Η ψηφοφορία έχει καθυστερήσει και έχουμε ήδη δει το πρώτο φως της ημέρας».
Κλείσιμο

Θέλοντας να αποδώσει την καθυστέρηση στο ελληνικό... διχασμό σχολιάζει:

«Αρκετά από τα μέλη της Αριστερής Πλατφόρμας του ΣΥΡΙΖΑ αρνούνται τους όρους του πακέτου διάσωσης, μη προσφέροντας τη συγκατάθεσή τους. Αλλά χάρη στις ψήφους της αντιπολίτευσης, ίσως ωστόσο το πακέτο αισίως να εγκριθεί».

Η ψηφοφορία αναμένεται να ξεκινήσει μετά τις 8 το πρωί, καθώς η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής ξεκίνησε στις 03:30 τα ξημερώματα.

Οι διαξιφισμοί, οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις δίνουν και παίρνουν στην αίθουσα του κοινοβουλίου, με τις μίνι λογομαχίες να κεντρίζουν το ενδιαφέρον! 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης