Ο Βαρουφάκης «προειδοποιεί» τους Ισπανούς: Μπορεί ακόμα να γίνετε Ελλάδα!

Ο Βαρουφάκης «προειδοποιεί» τους Ισπανούς: Μπορεί ακόμα να γίνετε Ελλάδα!

Αν κάνετε τα ίδια λάθη που συνέβησαν στην Ελλάδα, τότε θα καταλήξετε στην ίδια οικονομική κατάσταση, λέει ο πρώην υπουργός Οικονομικών, απευθυνόμενος στον ισπανικό λαό

Ο Βαρουφάκης «προειδοποιεί» τους Ισπανούς: Μπορεί ακόμα να γίνετε Ελλάδα!
Νέα συνέντευξη-«ποταμό», σε ισπανικό μέσο αυτή τη φορά, έδωσε ο Γιάνης Βαρουφάκης. Η συνέντευξη θα δημοσιευθεί ολόκληρη στην εφημερίδα El Pais την Κυριακή, δημοσιοποιήθηκε όμως από σήμερα ένα μικρό απόσπασμα, όπου σε ένα βίντεο, ο Γιάνης Βαρουφάκης (φορώντας ακόμα ένα λουλουδάτο πουκάμισο, σε αποχρώσεις του μπλε αυτή τη φορά) απευθύνεται προς τον ισπανικό λαό και τον προειδοποιεί πως «υπάρχει ακόμα ο κίνδυνος να γίνετε Ελλάδα»! 

«Ο λαός της Ισπανίας πρέπει να δει την κατάσταση και να κρίνει τι θέλει για την κοινωνία του, ανεξάρτητα από το τι συμβαίνει στην Ελλάδα ή στη Γαλλία ή αλλού» λέει ο πρώην υπουργός καθισμένος στην πολυθρόνα του σπιτιού του, στο κέντρο της Αθήνας, όπως ενημερώνει ο δημοσιογράφος που του πήρε την συνέντευξη. 

Ο κίνδυνος να γίνετε Ελλάδα υπάρχει πάντα και θα γίνει πραγματικότητα, εάν συνεχίσετε να κάνετε τα ίδια λάθη που έγιναν στην Ελλάδα, επισημαίνει με το γνωστό του ύφος -εκείνο που, όπως παρατηρεί ο δημοσιογράφος, εξόργιζε τους πρώην συναδέλφους του υπουργούς στα Eurogroup. 

Κλείσιμο
Το να τιμωρείς ένα περήφανο έθνος για να δώσεις το παράδειγμα σε άλλο έθνος δεν είναι αυτό που έπρεπε να είναι η Ευρώπη, επαναλαμβάνει ο Γιάνης Βαρουφάκης, παραθέτοντας ιστορικά ονόματα Ευρωπαίων ηγετών, όπως ο Γκονζάλες, ο Ζισκάρ ντ' Εστέν, αλλά και οι Καραμανλής και Παπανδρέου και κλείνει το μικρό απόσπασμα επισημαίνοντας την άμεση ανάγκη για την Ευρώπη να αλλάξει κατεύθυνση. 





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης