Από το themanews.com ενημερώνει ο Guardian τους αναγνώστες του για τη Βελκουλέσκου

Από το themanews.com ενημερώνει ο Guardian τους αναγνώστες του για τη Βελκουλέσκου

Πληροφορίες από την αγγλική ηλεκτρονική έκδοση του Πρώτου Θέματος συμπεριλαμβάνει στο ρεπορτάζ για την άφιξη της επικεφαλής των διαπραγματεύσεων εκ μέρους του ΔΝΤ

Από το themanews.com ενημερώνει ο Guardian τους αναγνώστες του για τη Βελκουλέσκου
«Η επικεφαλής των διαπραγματεύσεων εκ μέρους του ΔΝΤ δεν θα φτάσει στην Αθήνα πριν την Πέμπτη» αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση του βρετανικού Guardian.

Ο Guardian, μάλιστα, επικαλείται την αγγλική ηλεκτρονική έκδοση του Πρώτου Θέματος,
themanews.com, στη σελίδα με τα live updates, που ενημερώνει με συνεχή ροή τους αναγνώστες για την πορεία του ελληνικού ζητήματος, κάνοντας αναφορά στη Ντέλια Βελκουλέσκου.

Κλείσιμο
Επιπλέον, αναφέρει πως οι διαπραγματεύσεις με τους αρχηγούς της αποστολής που εκπροσωπούν τους δανειστές θα αρχίσουν σήμερα. Ωστόσο, προσθέτει πως, μετά από μεγάλη σύγχυση γύρω από την άφιξη της Ρουμάνας οικονομολόγου Ντέλια Βελκουλέσκου, ένας αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών επιβεβαίωσε ότι η ίδια δεν θα φτάσει στην Αθήνα πριν το μεσημέρι της Πέμπτης.

Η δημοσιογράφος του Guardian Helena Smith ισχυρίζεται πως η «πηγή» της της είπε: Η καλή θέση πηγή μου είπε: «Δεν υπάρχει κανένας ιδιαίτερος λόγος για την καθυστέρηση, αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι η Ντέλια Βελκουλέσκου δεν θα έρθει σήμερα, θα φτάσει αύριο».





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης