Τσακαλώτος: Προεδρεύετε ή δεν προεδρεύετε - Μητρόπουλος: Μου κάνετε και παρατηρήσεις!

Τσακαλώτος: Προεδρεύετε ή δεν προεδρεύετε - Μητρόπουλος: Μου κάνετε και παρατηρήσεις!

Απίστευτος καυγάς στις 3 τα ξημερώματα στη  Βουλή - Έξαλλος ο προεδρεύων ζήτησε πιο ήρεμους τόνους και τότε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος εξερράγη - Διαβάστε τους διαλόγους

Τσακαλώτος: Προεδρεύετε ή δεν προεδρεύετε - Μητρόπουλος: Μου κάνετε και παρατηρήσεις!
Οι συνεχείς παρεμβάσεις του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, που κατά τη διάρκεια της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο στη Βουλή, ζήτησε επανειλλημένως το λόγο προκειμένου να απαντήσει σε συναδέλφους του βουλευτές, συχνά με ειρωνικό τρόπο, εξόργισε τον προεδεύοντα της συνεδρίασης Αλέξη Μητρόπουλο, με αποτέλεσμα ένα «θερμό» επεισόδιο μεταξύ των δύο, στις τρεις τα ξημερώματα!

Αρκετή ώρα αφότου η τοποθέτηση του εισηγητή του ΚΚΕ Νίκου Καραθανασόπουλου είχε ολοκληρωθεί, ο κύριος Τσακαλώτος ζήτησε το λόγο και ξεκίνησε να απαντά περί μαρξισμού και συζήτησης επί του κεφαλαίου, προκαλώντας την οργή των βουλευτών του κομμουνιστικού κόμματος, που άρχισαν να φωνάζουν και να τον διακόπτουν.



Την ώρα που ο υπουργός Οικονομικών απαντούσε στον βουλευτή του ΚΚΕ σχετικά με το αν μπορεί να «πιάσει» όσους έβγαλαν λεφτά στο εξωτερικό, και να «ταιριάξει» τα στοιχεία τους, όπως χαρακτηριστικά είπε, ο κ. Καραθανασόπουλος αντιδρούσε από την ολομέλεια φωνάζοντας «ψηφίσατε τρίτο μνημόνιο, αφήστε τις αμπελοφιλοσοφίες».
Κλείσιμο

«Κάποτε οι μαρξιστές δεν λέγανε για αμπελοφιλοσοφίες, ακούγανε. Είναι κατάντια αυτό που κάνετε», απάντησε ο κ. Τσακαλώτος, εξαγριώνοντας τον κ. Καραθανασόπουλο, ο οποίος συνέχιζε να διαμαρτύρεται και διέκοπτε τον υπουργό. 

Αγανακτισμένος ο κ. Τσακαλώτος απευθύνθηκε προς τον κ. Μητρόπουλο: «Προεδρεύετε ή όχι»; 

«Προκαλείτε κ. Τσακαλώτε», απαντήσετε ο κ. Μητρόπουλος και πρόσθεσε στις διαμαρτυρίες του υπουργού: «Αν συνεχίσετε θα σας απαντήσω, που μου κάνετε και παρατηρήσεις! Σας είπα μη κάνετε προσωπικές, επώνυμες αναφορές, προκαλείτε»! 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης