Φώφη Γεννηματά: Καταστροφικό το σενάριο εκλογών για τη χώρα

Φώφη Γεννηματά: Καταστροφικό το σενάριο εκλογών για τη χώρα

Ζήτησε σύγκληση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών - Μεταφέρατε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ το δίλημμα μνημόνιο-αντιμνημόνιο, είπε προς τον πρωθυπουργό - Σήμερα πληρώνετε τα λάθη που κάνατε τότε, εναντίον όλων εμάς

Φώφη Γεννηματά: Καταστροφικό το σενάριο εκλογών για τη χώρα
Εσείς δεν την διαπραγματευτήκατε αυτή τη συμφωνία, πώς μας λέτε τώρα όλοι πως δεν είναι μια καλή συμφωνία, διερωτήθηκε από το βήμα της Βουλής η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά. 

Στη διάρκεια της ομιλίας της, κατηγόρησε τον κύριο Τσίπρα ότι «επιλέγετε να πατάτε σε δυο βάρκες και να μη παίρνετε σαφής θέση σχετικά με το ευρώ και τη δραχμή, αφού ασχολείστε με το εσωτερικό του κόμματος». Πρόσθεσε ότι «η χώρα εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεντωμένο σχοινί, ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει. Μέσα σε πέντε μήνες καταλήξατε σε μία τρομερή ήττα, που απειλεί την χώρα. Δεν έχετε αναφερθεί στο πλήγμα της αγοράς, το κόστος στην κοινωνία από αυτούς τους μηνες. εμείς θα σταθούμε στο πλευρό των αγροτών. Η ύφεση πέρα της άμεσης επίπτωσης που έχει στα οικονομικά και δημοσιονομικά μεγέθη θα κοστίσει και στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών», τόνισε. 

«Το φίδι που χαϊδέψατε σας δαγκώνει τώρα κύριε Τσίπρα», δήλωσε χαρακτηριστικά η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε ότι ήταν «μία τρύπα στο νερό ο ανασχηματισμός». 

Κλείσιμο
Οι εκλογές αυτή τη στιγμή είναι ένα καταστροφικό σενάριο για τη χώρα, τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, καθώς επεσήμανε πως προέχει η διακομματική συμφωνία για τον οδικό χάρτη που θα οδηγήσει τη χώρα στην ανάπτυξη, ενώ ζήτησε και αλλαγή του εκλογικού νόμου, με κατάργηση του bonus των 50 εδρών για το πρώτο κόμμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης