ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Θεοδωράκης: Μέχρι πότε θα ανέχεστε την Ζωή;

Θεοδωράκης: Μέχρι πότε θα ανέχεστε την Ζωή;

Είναι αδιανόητο να έχει βουλευτής τα χρήματά του έξω, είναι ντροπιαστική η συμπεριφορά της Βαλαβάνη - Είμαστε μαζί σας για το νόμο για τα κανάλια, γιατί όμως να αποφασίζει ο υπουργός και όχι η ανεξάρητητη αρχή, το ΕΣΡ - Προσβλητική η συμπεριφορά της προέδρου της Βουλής, οφείλετε μια απάντηση, επεσήμανε προς τον πρωθυπουργό - Εμείς είμαστε ξεκάθαροι: Πρέπει να κατέβει από την έδρα της

Θεοδωράκης: Μέχρι πότε θα ανέχεστε την Ζωή;
Μέχρι πότε θα ανέχεστε την Ζωή Κωνσταντοπούλου και την προσβλητική συμπεριφορά της, ρώτησε τον πρωθυπουργό από το βήμα της Βουλής ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Εμείς είμαστε ξεκάθαροι, πρέπει άμεσα να κατέβει από την έδρα της και να περιοριστεί στα καθήκοντά της ως βουλευτής, εξήγησε ο κύριος Θεοδωράκης. 

Τον στόχο να διορθώσει τα λάθη του νέου μνημονίου περιέγραψε ο επικεφαλής του Ποταμιού, κρούοντας παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου πως «ο κίνδυνος της χρεοκοπίας και του grexit - τα σχέδια Σόιμπλε - είναι στα πάνω συρτάρια και περιμένουν τα δικά μας λάθη. Δεν προέχουν τα εσωκομματικά ξεκαθαρίσματα αλλά οι εθνικές επιλογές».

Με παρέμβασή του στην στην Βουλή κατά την κρίσιμη συζήτηση του νομοσχεδίου με τα τελευταία προαπαιτούμενα είπε πως «θα προσπαθήσουμε και μπορούμε να αλλάξουμε πράγματα στο μνημόνιό σας. Αυτό είναι ο νέος πατριωτισμός, να είσαι χρήσιμος. Κάντε κι εσείς το ίδιο αφήνοντας την μουρμούρα και την αυτόλύπηση» για να προσθέσει: «το Μνημόνιό σας θέλει πολύ δουλειά και προσπάθεια από την πλευρά της κυβέρνησης και αποφασισμένους ανθρώπους. Εύκολο το να σκίζεις μνημόνια όμως τώρα εσείς είστε που πρέπει να το εφαρμόσετε».

Κλείσιμο
Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό επισήμανε: «Είπατε και σήμερα ότι το πρόγραμμα δεν το πιστεύετε. Λετε δηλαδή στον λαό ότι το πρόγραμμα δεν πρέπει να το εφαρμόσει;» ενώ υποστήριξε ότι «οι χειρισμοί της κυβέρνησης έφεραν την χώρα σε δυσχερέστερη θεση από εκείνη που την άφησαν οι προηγούμενοι. Εμείς προτείνουμε να δουλέψουμε όλοι μαζί».

Απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τις τηλεοπτικές συχνότητες σημείωσε «πολύ αργήσατε για το νομοσχέδιο για τα κανάλια. Εμείς θα είμαστε μαζί σας. Στο νόμο όμως λέτε ότι εσείς θα αποφασίζετε τον αριθμό των καναλιών. Γιατί εσείς και όχι  το ΕΣΡ; Να μην αντικαταστήσουμε την διαπλοκή με μια άλλη διαπλοκή. Τα συμφέροντα με κάποια άλλα συμφέροντα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης