Κουίκ: Στόχος μια συνολική βιώσιμη λύση μέχρι την Κυριακή

Κουίκ: Στόχος μια συνολική βιώσιμη λύση μέχρι την Κυριακή

O υφυπουργός Επικρατείας επανέλαβε ότι για τους ΑΝΕΛ είναι σαφής ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός, κάτι που δεν το κουβεντιάζει

Κουίκ: Στόχος μια συνολική βιώσιμη λύση μέχρι την Κυριακή
Στόχος της Κυβέρνησης είναι μια συνολική βιώσιμη λύση μέχρι την Κυριακή, τόνισε ο Τέρενς Κουίκ την Τετάρτη, επισημαίνοντας μάλιστα ότι δυο χρόνια είναι το μίνιμουμ.

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο υφυπουργός Επικρατείας επανέλαβε ότι για τους ΑΝΕΛ είναι σαφής ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός, κάτι που δεν το κουβεντιάζει. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε, το κόμμα του επιμένει στο ότι δεν μπορεί να αγγιχτούν οι αμυντικές δαπάνες και ότι «στα νησιά πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη η ιδιαιτερότητά τους».

«Προτιμώ να ματώσω μετά στην κριτική από το να επιτρέψω να ματώνει άλλο η Ελλάδα», υπογράμμισε ο Τέρενς Κουίκ.

Κλείσιμο
Αναφερόμενος στη χθεσινή παρουσίαση του νέου υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, είπε ότι η ανάλυσή του η προφορική είχε θετικό αντίκτυπο αναγνωρίζοντας ότι υπήρχαν ωστόσο αντιρρησίες.

Επίσης, ο υφυπουργός Επικρατείας άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η χθεσινοβραδυνή σκληρή γλώσσα των δανειστών να ήταν αυτή που έκριναν σκόπιμη ώστε κατά την πορεία να βρεθεί αυτή η βιώσιμη λύση. «Αυτό είναι το ζητούμενο», είπε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης