Η Μέρκελ με περικεφαλαία στην «Bild»: «Όχι άλλα δισ. στην Ελλάδα»

Η Μέρκελ με περικεφαλαία στην «Bild»: «Όχι άλλα δισ. στην Ελλάδα»

Τα πέντε σημεία που πρέπει να θίξει η Μέρκελ σε ότι αφορά το ελληνικό ζήτημα κατά την σημερινή Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπως επισημαίνει η εφημερίδα Bild 

Η Μέρκελ με περικεφαλαία στην «Bild»: «Όχι άλλα δισ. στην Ελλάδα»
Κατευθυντήριες γραμμές στην Άνγκελα Μέρκελ για το ελληνικό ζήτημα δίνει η γερμανική εφημερίδα «Bild», η οποία σήμερα φορά στην Γερμανίδα καγκελάριο μία περικεφαλαία και της ζητά να κρατήσει άτεγκτη στάση στις περαιτέρω διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα.

Στο σημερινό πρωτοσέλιδό της, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Γερμανίας απεικονίζει τη Μέρκελ να φορά περικεφαλαία του γερμανικού στρατού με την  ακόλουθη λεζάντα:

«Σήμερα, χρειαζόμαστε μία σιδηρά καγκελάριο. Όχι άλλα δισεκατομμύρια στην Ελλάδα».
Κλείσιμο
 
Πιστή στην ανθελληνική της στάση, η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι το Βερολίνο δεν πρέπει να δώσει άλλα λεφτά στην Αθήνα. 

 
Τα πέντε σημεία που πρέπει να θίξει η Μέρκελ σε ότι αφορά το ελληνικό ζήτημα κατά την σημερινή Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες είναι τα εξής, όπως επισημαίνει η εφημερίδα "Bild" 

1. Άμεση αποχώρηση της Ελλάδας από τη ζώνη του ευρώ. Η γερμανική εφημερίδα θεωρεί πως εφόσον οι διαπραγματεύσεις της Ελλάδας με τους εταίρους δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής καρπούς,  οι Ευρωπαίοι χάνουν χρόνιο με την Αθήνα, κατά συνέπεια θα πρέπει να γίνει ένα Grexit.  

2. Όχι σε τρίτο πακέτο βοήθειας στην Ελλάδα. 

3. Το τρίτο σημείο είναι ένα γρήγορο κούρεμα χρέους.

4. Ανθρωπιστική βοήθεια για τους Ελληνες και τέλος,  

5. Βοήθεια για τις ελληνικές επενδύσεις. 

Τα πέντε σημεία του σχεδίου που προτείνει η εφημερίδα στην Γερμανίδα καγκελάριο έχουν κάποια πλεονεκτήματα για την Ελλάδα, όπως υποστηρίζει το σχετικό άρθρο.  

Για την γερμανική εφημερίδα, η Άνγκελα Μέρκελ θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη της το "όχι" των Ελλήνων στις προτάσεις των δανειστών και να ακολουθήσει σκληρή στάση απέναντι στους Έλληνες κατά τη σημερινή Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης