Παπανδρέου: Το «όχι» δυσχεραίνει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας

Παπανδρέου: Το «όχι» δυσχεραίνει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας

Όπως επισημαίνει, ο Τσίπρας πρέπει να κάτσει ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και να ανακτήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των εταίρων του

Παπανδρέου: Το «όχι» δυσχεραίνει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας
Την πεποίθηση πως η επικράτηση του όχι στο δημοψήφισμα της Κυριακής δυσχεραίνει τη διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας - αλλά και προσωπικά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα - εκφράζει ο πρώην πρωθυπουργός, Γ. Παπανδρέου.

Μετά το αποτέλεσμα της Κυριακής, η θέση της Ελλάδας στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων μπορεί να επιδεινωθεί, προειδοποιεί ο Γ. Παπανδρέου, σε συνέντευξή του στο CNBC.

Όπως επισημαίνει, ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να κάτσει ξανά στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης και να ανακτήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των εταίρων του, αναφέρει το bankingnews. 

Κλείσιμο
Όπως προσθέτει, ο Αλ. Τσίπρας θα ξεκινήσει εκ νέου τις διαπραγματεύσεις από μια δυσκολότερη αφετηρία, από τη στιγμή μάλιστα που οι τράπεζες στη χώρα παραμένουν κλειστές για περισσότερο από μια εβδομάδα. 

"Εάν θέλεις να υπηρετήσεις το εθνικό συμφέρον, τότε πρέπει να το βάλεις πάνω από τις προσωπικές σου επιθυμίες και φιλοδοξίες. Δεν λέω ότι ο Αλέξης Τσίπρας πρέπει να παραιτηθεί. Αντίθετα μάλιστα λέω πως τώρα ο πρωθυπουργός έχει μια αποστολή και πρέπει να διαπραγματευθεί. Αλλά δεν πρέπει να ξεχνά πως δεν έχει εντολή για ρήξη και αποχώρηση της Ελλάδας από το ευρώ", καταλήγει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης