Τηλεφωνική επικοινωνία Λαγκάρντ - Πούτιν για την Ελλάδα

Τηλεφωνική επικοινωνία Λαγκάρντ - Πούτιν για την Ελλάδα

Συζήτησαν σχετικά με τους όρους της παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Αθήνα, από τους διεθνείς πιστωτές

Τηλεφωνική επικοινωνία Λαγκάρντ - Πούτιν για την Ελλάδα
Τηλεφωνική επικοινωνία με την επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ είχε το απόγευμα της Δευτέρας ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κρεμλίνου, Πούτιν και Λαγκάρντ συζήτησαν θέματα συνεργασίας της Ρωσίας και του ΔΝΤ, στο πλαίσιο των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος, στις 5 Ιουλίου, στην Ελλάδα και σχετικά με τους όρους της παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Αθήνα, από τους διεθνείς πιστωτές.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, «εκφράστηκε η ελπίδα, ότι η αναζήτηση της βέλτιστης λύσης για το πρόβλημα του ελληνικού χρέους, θα συνεχισθεί, λαμβάνοντας υπόψη, τα συμφέροντα όλων των πλευρών».

Κλείσιμο
Αξίζει να σημειωθεί πως η επικοινωνία Πούτιν-Λαγκάρντ ήρθε μία ημέρα έπειτα από το κρίσιμο δημοψήφισμα στην χώρα μας και λίγες μόνο ώρες μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Ρώσος πρόεδρος με τον Έλληνα πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Μάλιστα, πληροφορίες ανέφεραν ότι το τηλεφώνημα Πούτιν προς Τσίπρα, που έγινε κατά τη διάρκεια της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, διήρκεσε 29 λεπτά.

Όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο οι δύο άντρες συζήτησαν για τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος και ο κ. Πούτιν εξέφρασε στον πρωθυπουργό την συμπαράστασή του προς τον ελληνικό λαό για τις δυσκολίες που περνά. Ωστόσο, η Ρωσία τονίζει ότι στην νέα επικοινωνία των δύο αντρών δεν τέθηκε το ζήτημα της οικονομικής ενίσχυσης προς την Ελλάδα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης