Δανάη Στράτου στο protothema.gr: Αισθάνομαι περήφανη για το Γιάνη

Δανάη Στράτου στο protothema.gr: Αισθάνομαι περήφανη για το Γιάνη

«Αισθάνομαι περήφανη για το 61,5%» λέει για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος - Τι απαντά στο ερώτημα αν η ίδια και ο Γιάνης βαρουφάκης προτίθενται να επιστρέψωουν στο εξωτερικό

Δανάη Στράτου στο protothema.gr: Αισθάνομαι περήφανη για το Γιάνη
Είναι η γυναίκα που μπήκε ξαφνικά στη ζωή μας μέσω του συζύγου της Γιάνη Βαρουφάκη. Μία ιδιαίτερη καλλιτέχνης και εικαστικός η οποία διαπρέπει στο εξωτερικό και σε εμάς συστήθηκε ως η σύζυγος του «ροκ γόη» της πολιτικής σκηνής ο οποίος για περίπου πέντε μήνες πρωταγωνίστησε στην πολιτική σκηνή στο πόστο του υπουργείου Οικονομικών από το οποίο  σήμερα απομακρύνθηκε. 




Η Δανάη Στράτου κουβαλά μία ιδιαίτερη φιλοσοφία ζωής γεγονός που την έκανε πολύ αγαπητή στο ελληνικό κοινό το οποίο θαύμασε και εντόπισε από την πρώτη στιγμή την διακριτική γοητεία της. 

Κλείσιμο



Στάθηκε βράχος στις καλές και δύσκολες στιγμές που ο σύζυγός της όλο αυτόν το διάστημα που πρωταγωνίστησε σε παγκόσμιο επίπεδο ως υπουργός Οικονομικών και δεν σταμάτησε ποτέ να δηλώνει περήφανη για εκείνον και να στηρίζει τις επιλογές του και τον ίδιο εκφράζοντας πάντα τον απεριόριστο σεβασμό και θαυμασμό στο πρόσωπο και τον σκληρό αγώνα που έδινε ο σύζυγός της όλο αυτόν τον καιρό. Ήταν εκείνη που κλήθηκε με ψυχραιμία να αντιμετωπίσει πρόσφατο περιστατικό επίθεσης που δέχτηκε σε εστιατόριο που έτρωγε με το σύζυγό της και να τον υπερασπιστεί. Ήταν εκεί στο πλευρό του όταν φωτογραφήθηκαν με φόντο την Ακρόπολη και άκουσε τα... σχολιανά της. Ήταν εκεί όταν ο Γιάνης τη χρειαζόταν για να το στηρίξει και να τον υποστηρίξει. Ήταν εκείνη που άφησε μία επαγγελματική σταδιοδρομία στο εξωτερικό, καθώς θα έπρεπε να ακολουθήσει το σύζυγό της αφού τα νέα δεδομένα της ζωής τους είχαν αλλάξει καθώς εκείνος αναλάμβανε το υπουργείο Οκονομικών. 



Η τελευταία εξέλιξη μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος ήταν για το Γιάνη Βαρουφάκη το κύκνειο άσμα του στη νευραλγική θέση του υπουργείου Οικονομικών. Εκείνος γνωστοποίησε την απόφασή του να αφήσει τη θέση του δηλώνοντας ωστόσο ότι θα παραμείνει στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και στον αγώνα που θα κληθεί εκείνος να δώσει από εδώ και πέρα.



Το protothema.gr επικοινώνησε με τη σύζυγο του μέχρι πριν λίγες ώρες «τσάρου» της Οικονομίας και ζήτησε από τη Δανάη Στράτου να σχολιάσει την απόφαση του συζύγου της. Εκείνη με σθένος και περηφάνια για μία ακόμη φορά εξέφρασε την αγάπη και τη συμπαράσταση στο δικό της Γιάννη σημειώνοντας με νόημα: «Αισθάνομαι περήφανη για το 61,5% και ακόμη πιο περήφανη για το Γιάννη».

Σε ερώτημα του protothema.gr για το ποιες θα είναι οι κινήσεις και οι αποφάσεις του ζευγαριού από εδώ και πέρα αφού τους τελευταίους μήνες επέλεξαν να μετακομίσουν στην Ελλάδα αφήνοντας πίσω τη δική τους ζωή στην Αμερική εκείνη θα απαντήσει ότι δεν υπάρχει καμία σκέψη για να αφήσουν την Ελλάδα και να επιστρέψουν στο εξωτερικό: «Φυσικά και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη σκέψη μας, φυσικά και συνεχίζουμε να ζούμε εδώ», μας λέει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης