Θέμα διαδοχής στη ΝΔ από Δένδια και Χαρακόπουλο

Θέμα διαδοχής στη ΝΔ από Δένδια και Χαρακόπουλο

«Το τι θα πράξουμε δεν είναι σήμερα η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε. Θα το δούμε από αύριο», δήλωσε ο Δένδιας - Χαρακόπουλος: Είναι ανάγκη να βρεθεί «τις πταίει» για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος

Θέμα διαδοχής στη ΝΔ από Δένδια και Χαρακόπουλο
Με τη φράση «οι ευθύνες για το αποτέλεσμα δεν είναι για όλους μας οι ίδιες», έθεσε, εμμέσως πλην σαφώς, ζήτημα διαδοχής στη ΝΔ και ο πρώην υπουργός Νίκος Δένδιας
, χωρίς, ωστόσο, να ταυτιστεί με το αντίστοιχο αίτημα της Ντόρας Μοπακογιάννη.   

«Το τι θα πράξουμε στη ΝΔ δεν είναι σήμερα η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσουμε. Θα το δούμε από αύριο», δήλωσε ο κ. Δένδιας, ο οποίος παραδέχθηκε ότι η έκβαση του δημοψηφίσματος συνιστά ήττα για την αξιωματική αντιπολίτευση.

Κλείσιμο
«Ηττηθήκαμε σε ένα δημοψήφισμα με τις τράπεζες κλειστές. Θα είναι τραγωδία να πούμε στη ΝΔ ότι δεν τρέχει τίποτα. Τον Ιανουάριο ηττηθήκαμε και είπαμε ότι χάσαμε επικοινωνιακά. Πορευτήκαμε με τη λογική της δικαίωσης εδώ και πέντε μήνες», ανέφερε μιλώντας το βράδυ της Κυριακής στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Σε αναρτήσεις του στο Twiter, εξάλλου, ο κ. Δένδιας σημείωσε: «Ας διαφυλάξουμε την πολιτική κληρονομιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή από αύριο το πρωί», καθώς και ότι «το αποτέλεσμα δεν είναι μεγάλη ήττα του “ναι”, αλλά πάντως είναι ήττα των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων».

Την ίδια ώρα και ο πρώην υπουργός Μάξιμος Χαρακόπουλος με αιχμηρή δήλωσή του κινείται προς την ίδια κατεύθυνση.

«Το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δείχνει ότι ο ελληνικός λαός δεν εξέλαβε το δίλημμα της ψηφοφορίας ως NAI ή OXI στην Ευρώπη», είπε, ενώ σε σχέση με το κόμμα του ο βουλευτής Λάρισας πρόσθεσε: «Ταυτόχρονα, το αποτέλεσμα αποκαλύπτει ότι η παράταξή μας συνεχίζει να μην πείθει, και οφείλουμε επιτέλους, όπως είχα επισημάνει και μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, να δούμε κατάματα "τις πταίει"». 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης